niepatryk12Seasoned Newcomer7 months agoSolvedNie dostałem paczek za architekta oraz za ewolucję W ea sports fc 25 zrobiłem architekta i ewolucje "droga do fc 26" gdzie było napisane że dostanę paczki w fc 26 a dalej ich nie dostałem Avalayya7 months agoNagrody za preseason zostaną przyznane od 14 października.
Recent DiscussionsIle można popełniać te same błędy? Dlaczego jest tak, że raz na jakiś czas gra faktycznie chodzi w miarę płynnie i pewnego popołudnia zaczyna wariować do tego stopnia, że podczas chociażby meczu w Division Rivals w pewnym momencie roz...Stare edycję fifa Mam proste pytanie i prośbę dlaczego nie zostawicie w sprzedaży cyfrowej starych edycji FIFA bo mnie chwyta nostalgia a nie mam zamiaru specjalnie kupować PS4/5 żeby zagrać w np. FIFA 18 itp. bo to ż...Mundial 2026 Cześć wszystkim, macie jakies info na temat aktualizacji w maju nowych reprezentacji dotyczących mundialu wiem ze nie bedzie oficjalnego mundialu w grze ale to pewne ze 30 nowych reprezentacji zostan...serwey w fifa czy ktoś wogóle wie czy da się je jeszcze odpalić bo ea mogło by raz na rok odpalać serwey albo co miesiąc inne fifa i też żeby dało się kupić fifa w ea app. bo np. mam fifa 20 i miło by się do niej ...Ban na rynek transferowy Grałem sobie normalnie mecze po czym dostałem bana , niby przez handel monetami ale ja nic nie zrobiłem , napisałem chyba 10 odwołan i za każdym razem jest podtzymana decyzja co robić ?