Witaj w klubie mój drogi.Też dostałem identycznego bana i identyczne mam postępowanie.Jakie wiadomości od bota i wciskanie mi kitu żel to ja oszukałem i grono ekspertów to sprawdzało. EA to banda zlodzieji i oszustów którzy tylko doją ludzi z kasy a gdy prosisz o pomoc to temat zlany i tylko spychologia działa i ping pong bo kierują do kogoś i temat zlany.Nie gdybyśmy byli youtuberami czy celebrytami to nigdy w życiu byśmy bana nie dostali.Widzę to w internecie każdego dnia że osoby promujące strony do kupna monet i celebryci z kupionymi kartami nigdy bana nie dostali bo do **bleep** się biorą tylko szarakom.Powod bana jest prosty bo mają ból **bleep** że kwota powstała z handlu a nie wydawanych pieniędzy na fifa points.Dla tej firmy przydał by się pozew zbiorowy i nagłośnienie to w mediach.Ja kupuję i sprzedaję karty by mieć na nowych zawodników, sbc i ewolucję.Łatwo mnie sprawdzić ile wydałem kasy od 2023 na co kolwiek ich produkcję ale mało ich to interesuje.Widzę że od marca dzieją się w tej firmie z banami na rynek cuda.Oczywiscie oni świeci bo to najbardziej uczciwi ludzie na świecie.Z czasem niemasz możliwosci odwołania bo i tak na nie odpowiada bot tą samą wiadomością A kogo prosisz to wychodzi że u nich światło się gasi a niema już możliwosci włączenia powrotnego.Ja rozumiem gdyby cos uważali że czlowiek robi zle to wysyłasz email i mówisz to o tym.A nie z **bleep** ban z wiadomością że masz bana na rynek transferowy gdzie kolwiek nie skorzystasz w tej edycji gry z rynku transferowego.Za co trzeba ta żałosna firma się nie bierze dodatkowo czyli poprawę grywalności i aby pokazać ludziom też że warto kupywać paczki ze sklepu bo coś z nich zyskasz.Cheaterzy też to patologia dostają czasowe bany a nie na brak grania w grę.Pytanie jest zasadnicze to po co na rynku jest opcja rynku transferowego i kupna sprzedaży kart?Jak można wyrwać bana za to się żyje bo mega oprogramowanie to wykryło że niby oszustwo.Tym baranom niewiem ile można to pisać że kupuję i sprzedaję kart by mieć na nowe bo kolekcjonuje karty bo lubię pograć nowymi i poprostu kolekcjonuje karty z każdego ewentu.Stare sprzedaję lub przepalam.Ea to banda oszustów i złodzieje i mam nadzieję że za takie traktowanie przeciętnego gracza i uczciwego potraci graczy.Możesz grać uczciwie i latami w tą grę i wydawać własną kasę ale gdy odpali się ich nieudalne oprogramowanie to dostajesz bana bez slowa i słyszysz kit że u kich każdy prawicy i to bylo sprawdzane ręcznie.Nikt nic nie sprawdza a muszą kłamać bo to ich firma.Czasami fajnie by przyjmowali tam do roboty inteligentnych ludzi albo przeczytali znaczenie też slowa ostrzeżenie Gdybym też wiedział że po tylu latach bede potraktowany jak zero nigdy w życiu tej odsłony bym nie kupił