JackCr7Fc25Rising Novice1 month agoSolvedNo patrzcie tylko Jak sobie gość czituje w FC26 to jest jakiś zart nie dość ze zabrało mi mecz w lidze weekendowej to musiałem mierzyć sie z takim o to cziterem. No patrzcie na ten klip to jest zart Gracz [CM edit] dzisiaj czitował sobie tak piek...Show MoreMattiuDefo to JackCr7Fc251 month agoWitaj JackCr7Fc25 Możesz przecież go zgłosić tutaj
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 1 hour ago494 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 1 hour ago494 Posts
Recent DiscussionsTryb współpracy nie zalicza zadań w Lidze Południowoamerykańskiej Wraz z moim przyjacielem rozgrywałem Ligę Południowoamerykańską w trybie współpracy i graliśmy jego składem i ku mojemu zdziwieniu, pomimo strzelania bramek Brazylijczykami, Argentyńczykami czy asyst...Gra e sportowa Ktoś mi może wyjaśni jak FC 26 może być grą e sportową skoro od gry zależy czy zawodnikom chce się biegać, czy obrońca pójdzie na spacer, o dziwnych odbiciach pudłach na pustą bramkę z 5 m zawodników...Wygodnie wam ścieki z ea? W putinowskich dupach ? Puszczalskie Ta paragra jest wzajemną orgią między bankrutem i sowieckimi jej alfonsami Usługa przepustki sezonowej jest aktualnie niedostępna... FC hub nie działa na ps5, wyświetla sie komunikat : Ustuga przepustki sezonowejjest aktualnie niedostepna osiaganie postepóww ramach przepustki sezonowejnie bedzie możliwe. Mimo ze jak gram to pozi...