JackCr7Fc25Rising Novice27 days agoSolvedNo patrzcie tylko Jak sobie gość czituje w FC26 to jest jakiś zart nie dość ze zabrało mi mecz w lidze weekendowej to musiałem mierzyć sie z takim o to cziterem. No patrzcie na ten klip to jest zart Gracz [CM edit] dzisiaj czitował sobie tak piek...Show MoreMattiuDefo to JackCr7Fc2526 days agoWitaj JackCr7Fc25 Możesz przecież go zgłosić tutaj
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 25 minutes ago464 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 25 minutes ago464 Posts
Recent DiscussionsCo wy chcecie Co tu chcieć jak oni nawet stronę z forum mają zamulona a co dopiero mówić o grze🤣🤣🤣 całe te bagno zaczyna tonąć w nieudolnosci. gra laguje po przerwie Dzień dobry, gra laguje mi po przerwie czyli, wchodzę w grę wszystko jest ok po przerwie gra zaczyna scinac tak ,ze grać sie nie da scina wszystko cała gra. próbowałem aktualizacji sterowników a...Czym się różni? EA od taniego piwa? Piwo jest tanie. Poza tym jedno i drugie są tak samo do .... Fc 26 moim zdaniem cofa się w poziomie rozwoju gry. Ostatni raz grałem w fife 19 upłynęło sporo czasu ,kupiłem Fc26 i uważam ,że nic się nie zmieniło mało tego myślę ,że fc26 jest gorsze. Zachowanie obrony dramat, fizyka gry zupełnie nie realistyczna...Tylko w grze... Jesteście wyjątkową kombinacją, nie powiem czego. Ustalacie zasady,by później je łamać. Przyzwoity naprawi błąd, arogant i bufon oleje wszystko. Lata już trwa odkąd gram przeciwko kilku, choć ustawie...