338w5e9phk8cNewcomer5 hours agoPuszczalskieTa paragra jest wzajemną orgią między bankrutem i sowieckimi jej alfonsami
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 1 hour ago492 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 1 hour ago492 Posts
Recent DiscussionsGra e sportowa Ktoś mi może wyjaśni jak FC 26 może być grą e sportową skoro od gry zależy czy zawodnikom chce się biegać, czy obrońca pójdzie na spacer, o dziwnych odbiciach pudłach na pustą bramkę z 5 m zawodników...Puszczalskie Ta paragra jest wzajemną orgią między bankrutem i sowieckimi jej alfonsami Usługa przepustki sezonowej jest aktualnie niedostępna... FC hub nie działa na ps5, wyświetla sie komunikat : Ustuga przepustki sezonowejjest aktualnie niedostepna osiaganie postepóww ramach przepustki sezonowejnie bedzie możliwe. Mimo ze jak gram to pozi...Sbc Wilson Yamal jako nagroda Parę minut temu Lamine Yamal potm był dostępny jako nagroda w sbc Wilson. Oczywiście zrobiłem to wyzwanie ale nie otrzymałem karty jako nagrody. Z tego co czytam, był to błąd który został naprawiony,...Problem z Grą Po ostatnim update nie da się grać , zero przyjemności z grania , ai podaje gdzie chce mimo że celuje na konkretnego piłkarza