Gladiator00021Rising Novice25 days agoPoziom moderacji - jak nie chwalisz to cię kasująPoziom moderacji jest równy poziomowi samej gry - czyli szoruje po dnie.Jak nie chwalisz to uznają cię jako nadużycie. Szkoda czasu na ten chłam... Zrzut ekranu 2026-03-16 181824.jpg20 KB
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 2 hours ago511 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 2 hours ago511 Posts
Recent DiscussionsFC27 Realistic Mode crucial improvements At the outset, I would like to highly praise the idea of dividing the gameplay into competitive and realistic modes for players expecting a game close to reality, which I will focus on in the further...Proszę o drugą szansę Moje konto (EA ID: fanalskyy ) otrzymało niedawno ograniczenie dostępu do rynku transferowego w FC 26 z powodu dystrybucji monet. Wiem, że jest to niezgodne z zasadami EA i w pełni biorę odpowiedzial...Karty drużyny tytanow Witam od wejścia drużyny tytanow dostaje non stop te same karty to jest aż nie możliwe dołączam załącznik to są same powtorki nawet za kupiona paczkę dostaje 3 karty do wyboru i wszystkie 3 to powto...Przerwa techniczna - Prace zakończone W dniu dzisiejszym (8 kwietnia w godzinach 06:00–10:00 UTC) mamy zaplanowaną przerwę techniczną. W tym czasie możesz zostać rozłączony(-a) lub nie mieć dostępu do usług online. Tworzenie meczów z...TOTS w FC 26 – znamy daty premier wszystkich lig Hej, na stronie TOTS jest już dostępny pełny harmonogram premier wszystkich lig w EA SPORTS FC 26. Nowe Drużyny Sezonu będą pojawiać się co tydzień, więc warto zaglądać na stronę regularnie. Na te...