malymu24Seasoned Newcomer3 months agoProblem z uruchomieniem gry EA 26 na PC Jestem zalogowany na Steam i na EA. W momencie uruchomienia gry pojawia się logo gry i ładuje się pasek. Potem znika i pojawia sie odpalony program EA ale gra nie zostaje odpalona.
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 2 hours ago333 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 2 hours ago333 Posts
Recent DiscussionsEa music Witam mam w prawym dolnym rogu nakładke ea music ktora przy kliknieciu RB powoduje wibrowanie pada strasznie jest to uciazliwe jak to wyrzucic Gra laguje po przerwie Dzien dobry gram sobie w fife i w przerwie meczu gra zaczyna lagować co mam zrobić? Gra Bramkarzem Witam ! Jak można być tak bezmyślnym i usunąć ruchy bramkarzem nie wymyślając nic w zamian ? ! Po co komu teraz bramkarze ? Same bramki niech stoją! Brawo dla tych którzy takiej gry chcieli i Bra...Wystarczy poczytać Reddit Nikt tu się za bardzo nie wychyli,a już tym bardziej nikt nie pomoże. Ta strona nigdy nie miała celu,ot najwyżej jakieś soft pogaduszki. Przewiduje, że niedługo za wejście do UT trzeba będzie płacić....Problem z serwerami Od paru godzin ciągle widzę komunikat o problemie z synchronizacją, a gdy już wejdę do gry to pokazuje się komunikat o braku połączenia z serwerami. Dodam tylko, że przeglądarka czy discord(aplikacja...