Forum Discussion

Febi6's avatar
Febi6
New Novice
18 days ago
Solved

Przeniesienie postępu z EA FC 26 z PC na Ps5

Witam, 

Mam takie pytanie czy istnieje jakakolwiek możliwość przeniesienia postępu w klubie ultimate team z PC na ps5? Pytam ponieważ zamierzam kupić konsole ps5 i chciałbym grać klubem którym gram od początku edycji przedpremierowej i zależy mi na tym żeby mój postęp był zachowany. 

Pozdrawiam 

• Hej Febi6​ 

Postępu Ultimate Team nie da się przenieść między platformami. Tryb UT jest przypisany do jednej platformy, na której został rozpoczęty – w Twoim przypadku do PC. Na PS5 zaczniesz nowy klub od zera.

Jedyne, co przenosi się między platformami, to ogólne dane konta EA (np. znajomi, ustawienia prywatności konta), ale nie skład, monety, punktacja ani żaden progres UT.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    16 days ago

Hej Febi6​ 

Postępu Ultimate Team nie da się przenieść między platformami. Tryb UT jest przypisany do jednej platformy, na której został rozpoczęty – w Twoim przypadku do PC. Na PS5 zaczniesz nowy klub od zera.

Jedyne, co przenosi się między platformami, to ogólne dane konta EA (np. znajomi, ustawienia prywatności konta), ale nie skład, monety, punktacja ani żaden progres UT.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 59 minutes ago
331 Posts