gmz9kw97d729Rising Newcomer5 months agoRozłączenie przeciwnika przy pozytywnym wyniku Ile to już punktów mi przepadło jak podczas gry w Sezony i pozytywnego wyniku przed końcem przeciwnik w jakiś magiczny sposób się rozłącza i nie widać go już w przeciwnikach co skutkuje nie naliczeni...Show More
xMajkelxSeasoned Novice5 months agoMam ten sam problem, tylko że w FCH. Odechciewa się grać przez takie coś.
Recent DiscussionsDelay od ponad 4 miesięcy... Kupiłem grę tą pierwszy raz i już strasznie żałuję...Od ponad 4 miesięcy zmagam się z problemem losowych dropów fps oraz dealyem sięgającym nieraz nawet 4 sekund, nie ms tylko SEKUND.Próbowałem już d...oszustów znowu widać już drugi raz gość rozłącza przegrywany mecz i gra nie zalicza punktów co za d..a rzekomy handel monetami i ban czyli bujda EAsports w ostatnim czasie Easports zablokowało dostęp do rynku transferowego za rzekomy handel monetami, problem polega na tym żę nigdy w życiu nie kupiłem monet. Konto zostało mi zbanowane bezpodstawnie a k...Ea nie manipuluje? Hahaha, robicie to na każdym kroku. Widzę jak gram i jak ktoś gra. Nagle glupieję i nic nic nie potrafię,a inny staje się pro. Tak to nie wygląda w piłce. Żal mi was,bo jesteście żałośni Pytanie do graczy konsolowych rozmawiałem dzis z kolega ktory ma xbox series jakies tam, i powiedzial mi, żeby grac ultimate team nie potrzeba miec kupionego xbox game passa, a w internecie czytalem ze trzeba. bede kupowal konsol...