Forum Discussion
Cześć :) Nie ma znaczenia czy wydasz 40 tys fp czy nie wydasz nic , jak ma coś ci wypaść to wypadnie nawet ze zwykłej paczki :) Nikt nie każe ci kupować fp , kupujesz je z własnej woli. Jeżeli każdemu graczowi leciałyby najlepsze karty z paczek to jaki sens byłby tej gry ?
no ja rozumiem ale w tamtym roku za wiele mniej spakowałem 3X toty a w tym roku nic , nie widze sensu grania w ta gre a nie mowie tylko o totach roznych innych promacjach w tym roku obnizyli drop tym co wydaja na ta gre myslac ze i tak beda wydawać i sie gribo pomylą coraz wiecej graczy odejdzie z tej gry a Ci co nie wydaja na ta gre i nie myśla nie zapewnia im zarabiania i co za tym idzie bedzie coraz gorzej także pisać ze kupuje z wlasnej woli to wiesz... nie kupuje z wwlasnej woli tylko żeby coś trafić a widze że to nie mozliwe w tym roku
- Trotek19201 month agoNew Rookie
Ja tez nic nie trafiłem a moi znajomi już tak :) poprostu trzeba mieć farta w tej grze 🍀Nie powiem ta edycja jest dużo trudniejsza ze względu na drop w tej grze ale ja jakościowo w nią grać :)