1337123Rising Novice3 days agowie ktoś jak to naprawic re install nie pomaga wie ktoś jak to naprawic re install nie pomaga {72D554F4-9F9B-4972-8C59-0E882386BA57}.png352 KB
EA_KalinaCommunity Manager2 days agoHej 1337123 Usuń plik Ustawień zamiast go wczytywać. W ten sposób nie usuniesz postępów w UT ani w Karierze. Daj znać jak poszło.
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 16 minutes ago413 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 16 minutes ago413 Posts
Recent DiscussionsTo się nie zmieni Wszystkich cieszą wygrane. Ale czasem są równie głupie jak porażki. W jednym dniu nie da się biegać szybko, podawać, odbierać i strzelać,a za godzinę już tego nie umieć i poruszać się jak emeryt. Z t...Problem z Cheaterami Czy ktos zamierza cos zrobic z cheterami ? Weekend w weekend dostaje na 15 meczy okolo 7 meczy z cheaterami, coraz wiecej ludzi oglasza sie ze wbije rangi na fut champions i to pewnie glowne zrodlo.c...Cheater w Mistrzostwach Trafiłem w fut champions na cheatera, który przejął kontrole nad moimi piłkarzami, dobrze byłoby jakby został zbanowany + cofniety bilans dla mnie w mistrzostach/rekompensata. W załączniku jest zrzut...anticheat jest mi w stanie ktos powiedziec jak naprawci ten blad z anticheatem bo doslownie kazde rozwiazanie jakie ktos daje na yt albo redicie nie dziala Sbc Wilson Yamal jako nagroda Parę minut temu Lamine Yamal potm był dostępny jako nagroda w sbc Wilson. Oczywiście zrobiłem to wyzwanie ale nie otrzymałem karty jako nagrody. Z tego co czytam, był to błąd który został naprawiony,...