1337123Rising Novice4 months agoSolvedwie ktoś jak to naprawic re install nie pomaga wie ktoś jak to naprawic re install nie pomaga {72D554F4-9F9B-4972-8C59-0E882386BA57}.png352 KBEA_Kalina4 months agoHej 1337123 Usuń plik Ustawień zamiast go wczytywać. W ten sposób nie usuniesz postępów w UT ani w Karierze. Daj znać jak poszło.
EA_Kalina4 months agoHej 1337123 Usuń plik Ustawień zamiast go wczytywać. W ten sposób nie usuniesz postępów w UT ani w Karierze. Daj znać jak poszło.
EA_Kalina4 months agoHej 1337123 Usuń plik Ustawień zamiast go wczytywać. W ten sposób nie usuniesz postępów w UT ani w Karierze. Daj znać jak poszło.
EA_KalinaCommunity Manager4 months agoHej 1337123 Usuń plik Ustawień zamiast go wczytywać. W ten sposób nie usuniesz postępów w UT ani w Karierze. Daj znać jak poszło.
Recent DiscussionsStare edycję fifa Mam proste pytanie i prośbę dlaczego nie zostawicie w sprzedaży cyfrowej starych edycji FIFA bo mnie chwyta nostalgia a nie mam zamiaru specjalnie kupować PS4/5 żeby zagrać w np. FIFA 18 itp. bo to ż...Trwałe usunięcie postępów. Witam, mam pytanie. Jak trwale usunąć postępy meczów w FC 26. Chmura to zapisuje do przypisanwgo mojego profilu. Chciałbym całkowicie zresetować to, że jak wejdę w tryb szybkiego meczy to wynik ostst...Delay od ponad 4 miesięcy... Kupiłem grę tą pierwszy raz i już strasznie żałuję...Od ponad 4 miesięcy zmagam się z problemem losowych dropów fps oraz dealyem sięgającym nieraz nawet 4 sekund, nie ms tylko SEKUND.Próbowałem już d...Ile można popełniać te same błędy? Dlaczego jest tak, że raz na jakiś czas gra faktycznie chodzi w miarę płynnie i pewnego popołudnia zaczyna wariować do tego stopnia, że podczas chociażby meczu w Division Rivals w pewnym momencie roz...Mundial 2026 Cześć wszystkim, macie jakies info na temat aktualizacji w maju nowych reprezentacji dotyczących mundialu wiem ze nie bedzie oficjalnego mundialu w grze ale to pewne ze 30 nowych reprezentacji zostan...