nequuu17Rising Newcomer27 days agobłąd !!!jezeli zrobisz na busquetsie z sbc evo kosmetyczna to traci icon chemistry linka
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 23 hours ago971 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 23 hours ago971 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsKolejny problem. Anticheat wyłącza grę przez sterowniki. Gra "normalnie" działała do czasu aktualizacji, teraz anticheat dowala się do sterowników MSI i wyłącza grę. Pytanie do pracowników EA Czy EA ma zamiar naprawić błąd ze spadkami FPS na platformie PC? Pracujecie nad tym a jeżeli tak to kiedy możemy spodziewać się, że ten błąd zostanie naprawiony? Bo jak nie macie zamiaru tego naprawi...Spadki fps czy ktos z ea ma w koncu zamiar naprawic te spadki fps bo sie grac nie da? nie wiem ktory mecz przegrałem z tego powdu bo nie da sie płynnie grac ?! moze jakas rekompensata za to bo to sa jaja gra k...Opóźnione reakcje Od ostatniej aktualizacji nie da się grać. Pad reaguje z opóźnieniem + gra delikatnie przycina. Wcześniej wszystko działało płynnie, poza ścinkami przy różnych i animacjach. Przegrywam wszystkie me...Nie da się grać w tę grę!!!! Witam, Mam problem z FC26, z tego co widzę jak wielu graczy. Wchodzę do gry jest super, płynnie wszystko chodzi, wchodzę do UT nagle zaczyna się wszystko lagować w menu (XD!) i bawiąc się odnalazłe...