Forum Discussion

weto121's avatar
weto121
Rising Newcomer
2 days ago

Błąd połączenia z serwerami EA

Gdy wczoraj grałem z kolegą w trybie UT wyrzuciło mnie z meczu z informacją o utracie połączenia z serwerami EA. Mojemu koledze wszystko działało. Dzisiaj rano włączyłem fc 26 na mojej konsoli i co prawda raz na jakiś czas wejdzie mi do UT i nawet jeden mecz squad battles zagrałem lecz jak chciałem zagrać już dowolny tryb online wywalało mnie a fc traktowało to jak wychodzenie z rundy. Aplikacja fc 26 na telefonie działa dlatego sądzę że to może być błąd synchronizacji danych EA z moją konsolą. Prosiłbym o szybką odpowiedź jak to by można było naprawić.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej weto121​ 

Skoro Web App działa, a problem pojawia się głównie przy trybach online na konsoli, warto sprawdzić kilka rzeczy. Na początek spróbuj:

• całkowicie wyłączyć konsolę (nie tryb spoczynku), odłączyć ją od prądu na 1–2 minuty i uruchomić ponownie,
    • zalogować się do UT, wyjść do menu głównego gry i wejść ponownie (odświeżenie sesji),
    • jeśli masz taką możliwość, przetestować inne połączenie internetowe (np. hotspot z telefonu). 

Żebyśmy mogli lepiej spojrzeć na sytuację, daj proszę znać:

• czy grasz po Wi-Fi czy kablu,
    • czy po wyrzuceniu pojawia się konkretny komunikat błędu lub kod.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 10 hours ago
1,222 Posts