Forum Discussion

ziapka21's avatar
ziapka21
New Traveler
1 month ago

błędy w Karierze

1.że jeżeli piłkarz gra dużo to nie pisze mi że nie gra i chce odejść

2.piłkarz z którym podpisuję kontrakt i jest zadowolony i gra to żeby nie pisał mi że chce odejść bo mało gra

3. przykład mam w Atalancie Scalviniego i nie grał od początku i dał mi komunikat że chce grać częściej i dałem mu co spowodowało podpisanie kontraktu ale po czasie chłop mi pisze że nie gra nawet jak miał 25 meczów i chce odejść i drugi przykład 17 letni pomocnik Lille gra od początku od deski do deski i w pewnym momencie chce kontrakt więc mu daję ale po czasie pisze mi że nie gra i chce odejść i to jest głupie że piłkarze którzy podpisują umowę są zadowoleni ale odchodzą bo " nie grają" jak grają i 3 przykład podpisałem kontrakt z De Ketelere ale po czasie w trakcie sezonu pisze mi że chce nowy kontrakt bo mu się nie podoba ale ja nie mogę podpisać bo już z nim podpisałem i przez to chciał odejść naprawcie to bo to psuje karierę i nie ignorować czyli wchodzić patrzeć i zignorować bo zaczyna odwalać i nie pomagać

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago
1,210 Posts