Forum Discussion

Fabixx21's avatar
Fabixx21
Seasoned Newcomer
1 day ago

Nie mogę wejść do ultimate team

,,w tej chwili połączenie z ultimate team jest niemożliwe fc26” czy ktoś wie co tu zaradzić na web appie pokazuje że jestem zalogowany. Nic nie mogę zrobić support oczywscie nie pomoga. To jakaś globalna awaria ?

8 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 hours ago

Hej Fabixx21​ 

Dzięki za odpowiedź. 

Chwilę temu miała miejsce krótka przerwa techniczna, niemniej dobiegła ona już końca. 

Jeśli problem pojawia się u Ciebie od kilku dni, może być to związane z zawieszoną sesją gry. 

Czy w ostatnim czasie, gdy grałeś, doszło do rozłączenia w trakcie przejścia pomiędzy menu meczu a grą? 

W EA FC grasz na platformie PlayStation 5, zgadza się? 

• Fabixx21's avatar
    Fabixx21
    Seasoned Newcomer
    3 hours ago

tak, przedwczoraj to sie zaczęło, podczas granie toru przeszkod po paru spotkaniach nie zaliczało meczów i wywalało z UT. Potem nie mogłem się zalogwac w ogole i tak do teraz, chociaz dzis co jakis czas udaje mi sie na companion wejsc to na konsoli(PS5) juz nie.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 hours ago

Fabixx21​ Dzięki za update – widzieliśmy podobne zgłoszenia od innych graczy. Ten problem był sprawdzany i dotyczył połączenia z Ultimate Team, ale na ten moment został już rozwiązany. Spróbuj jeszcze odświeżyć sesję – zamknij grę, wyłącz konsolę na ok. 3 minuty i uruchom ponownie. Jeśli dalej będą problemy z logowaniem, daj znać, jak poszło.

Informacja podana na platformie X: https://x.com/EASFCDirect/status/2039689960555511923

• Fabixx21's avatar
    Fabixx21
    Seasoned Newcomer
    2 hours ago

Spróbowałem, nawet gre odinstalowałem i zainstalowałem, i nic cały czas to samo, Połączenie z UT w tym momencie jest niemożliwe :/

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 hour ago

Warto wobec tego przetestować grę z nowym aktywnym składem.

Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie ani kart specjalnych np. EVO
  • Fabixx21's avatar
    Fabixx21
    Seasoned Newcomer
    1 hour ago

zrobiłem wszytko zgodnie z intrukcjami i cały czas to samo niestety.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago
1,360 Posts