Szymolo_09Seasoned Newcomer30 days agoBłądPomoże mi ktoś rozwiązać ten problem abym mógł wejść do gry?Zrzut ekranu (19).png1.2 MBZrzut ekranu (20).png1.6 MB
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 5 hours ago1,328 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 5 hours ago1,328 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsŚcieżka sezonowa Mam taki problem ze gdy wchodzę w ścieżkę sezonową to pisze mi ,,Usługa przepustki sezonowej jest aktualnie niedostępna i osiąganie postępów w ramach przepustki sezonowej nie będzie możliwe" platform...nie zalicza mi zadania W wyzwaniu gdzie trzeba zaliczyć 5 asyst piętą brazylijczykiem zrobiłem minimum 3 razy asystę piętą a ani razu mi nie zaliczyło. Problem z grą Witam czy ktoś nie wie jak rozwiązać problem z ciągłymi craszami gry w UT następuje nagły skok wydajności Dysku i wszystko się zawiesza proszę o pomoc. Optymalizacja PC - Płynność gameplayu, stałe fragmenty Cześć. Czy rozwiązał ktoś problem z optymalizacją na PC? Nie grałem z tego powodu praktycznie nic od premiery, teraz wróciłem zobaczyć jak wygląda sytuacja no i jest trochę lepiej, bo nie czuję się...CHEATERZY Da sie jakoś zgłosić gracza żebym dostał mój przegrany mecz z cheaterem który sterował moimi piłkarzami i pewnie mnie wyrzucił 😊Pierwszy raz dostałem cheatera ale nie wiem czy da sie wysłac wogóle t...