Forum Discussion
7 Replies
- pavex1993xd21 days agoRising Newcomer
Też mi nie zalicza też profiluje zrobić te zadane pięta ale niczego nie zalicza mi to
- EA_Kalina20 days ago
Community Manager
Hej B4RTEOX pavex1993xd
Sprawdźcie proszę kilka rzeczy:
- asysta musi być wykonana bezpośrednio podaniem piętą (nie odbiciem, nie rykoszetem),
- musi to być Brazylijczyk, który faktycznie zalicza asystę w statystykach pomeczowych,
- gol musi paść w tej samej akcji – bez dobitki po słupku czy odbiciu od obrońcy.
Po meczu wyjdźcie całkowicie z Ultimate Team i wejdźcie ponownie, żeby wymusić synchronizację postępu.
- B4RTEOX20 days agoRising Novice
robię wszystko co zostało napisane a i tak nie zalicza
- RiderMax8320 days agoRising Rookie
próbuję dłuższy czas. wszystko robię jak należy,zawodnik z Brazyli asysta piętą , w różnych opcjach LT+A , na konsoli xbox , różne układy , animacja , replay potwierdza. i nic !!!! nawet pięta i gol z pierwszej piłki nie zalicza. także coś jest nie tak!!!!!!!!!!!!!!!! no ale ea nigdy nie przyznała się do błędu.
- RiderMax8320 days agoRising Rookie
sorry. źle to napisałem. EA widzi swoje błędy , ale nigdy za nie nie przeprasza. żadnej rekompensaty. totalnie nic. a to przecież jesteśmy wszyscy klientami , kupiliśmy ich produkt. ale wychodzi na to że po zakupie żadnej gwarancji nie ma!!!!
- B4RTEOX19 days agoRising Novice
ja już nawet nie pisze do nich aby naprawili tryby online bo ty rush moge z nich grać w innych mam opóźnienie pada dziwne
- RiderMax831 day agoRising Rookie
ja podłączyłem pada na kabel, żeby nie było opóźnienia w rush , ale nie pomogło, reset ustawień sieciowych konsoli zrobiony, routera też , chłodzenie konsoli oczyszczone. i dalej to samo
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 minutes agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar6 months ago
Community Manager