Forum Discussion

B4RTEOX's avatar
B4RTEOX
Rising Novice
21 days ago

nie zalicza mi zadania

W wyzwaniu gdzie trzeba zaliczyć 5 asyst piętą brazylijczykiem zrobiłem minimum 3 razy asystę piętą a ani razu mi nie zaliczyło.

7 Replies

• pavex1993xd's avatar
    pavex1993xd
    Rising Newcomer
    21 days ago

Też mi nie zalicza też profiluje zrobić te zadane pięta ale niczego nie zalicza mi to 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    20 days ago

Hej B4RTEOX​ pavex1993xd​ 

Sprawdźcie  proszę kilka rzeczy:

• asysta musi być wykonana bezpośrednio podaniem piętą (nie odbiciem, nie rykoszetem),
    • musi to być Brazylijczyk, który faktycznie zalicza asystę w statystykach pomeczowych,
    • gol musi paść w tej samej akcji – bez dobitki po słupku czy odbiciu od obrońcy.

Po meczu wyjdźcie całkowicie z Ultimate Team i wejdźcie ponownie, żeby wymusić synchronizację postępu.

• B4RTEOX's avatar
    B4RTEOX
    Rising Novice
    20 days ago

robię wszystko co zostało napisane a i tak nie zalicza

• RiderMax83's avatar
    RiderMax83
    Rising Rookie
    20 days ago

próbuję dłuższy czas. wszystko robię jak należy,zawodnik z Brazyli asysta piętą , w różnych opcjach LT+A , na konsoli xbox , różne układy , animacja , replay potwierdza. i nic !!!! nawet pięta i gol z pierwszej piłki nie zalicza. także coś jest nie tak!!!!!!!!!!!!!!!! no ale ea nigdy nie przyznała się do błędu.   

• sorry. źle to napisałem. EA widzi swoje błędy , ale nigdy za nie nie przeprasza. żadnej rekompensaty. totalnie nic. a to przecież jesteśmy wszyscy klientami , kupiliśmy ich produkt. ale wychodzi na to że po zakupie żadnej gwarancji nie ma!!!!

• B4RTEOX's avatar
    B4RTEOX
    Rising Novice
    19 days ago

ja już nawet nie pisze do nich aby naprawili tryby online bo ty rush moge z nich grać w innych mam opóźnienie pada dziwne 

• RiderMax83's avatar
    RiderMax83
    Rising Rookie
    1 day ago

ja podłączyłem pada na kabel, żeby nie było opóźnienia w rush , ale nie pomogło, reset ustawień sieciowych konsoli zrobiony, routera też , chłodzenie konsoli oczyszczone. i dalej to samo

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 minutes ago
1,378 Posts