Forum Discussion

7nxtyn's avatar
7nxtyn
Seasoned Newcomer
3 days ago
Solved

blokada rynku transferowego

dostałem blokadę na rynek transferowy, lecz w historii kar nic nie mam a powiadomienie w grze dostałem jedynie ostrzeżenie a na email blokada, co jest sprzeczną informacją na obu platformach. Odpisuje bot cały czas ani nie powinienem mieć  blokady a przynajmniej powinni mi być podana informacja na ile jest blokada a jej bot mi nie chce dać

• Hej 7nxtyn​ 

Jeśli w  Historii kar nie widzisz naruszenia, od którego chcesz się odwołać, użyj tego formularza internetowego.

1. Otwórz formularz internetowy. 
    2. Zamieść jak najwięcej szczegółów w formularzu.
    3. Wybierz opcję Wyślij.
    4. Następnie wybierz Napisz do nas.

Twoje zgłoszenie zostanie wysłane do wyznaczonego zespołu, który przyjrzy się sprawie. Możesz spodziewać się wiadomości z adresu e-mail noreply@ea.com w ciągu 10 dni, choć czasem proces ten może potrwać dłużej. 

4 Replies

• 7nxtyn's avatar
    7nxtyn
    Seasoned Newcomer
    1 day ago

Nic to nie daje bot daje tą samą wiadomość i odrzuca odwołanie nawet jak mu nie zadaje pytania dotyczące odwołania poprostu np na ile mam blokadę to mi odpisuje że prawidłowo dostałem blokadę , po pierwsze ciekawe jak sprzedawałem coinsy lub kupowałem jak coinsy pewnie trafiały do randomowych osób a nie kont stworzonych do rynku transferowego po drugie na moim koncie gra mój brat który nie zna się na ultimate team i mógł kupić jakąś kartę drożej np o 2 razy ale był to kompletny przypadek nawet jak system uznał to za sprzedawanie coinsow to powinno się dać skontaktować z jakimkolwiek człowiekiem chce się poprostu dowiedzieć na ile mam blokadę 

• 7nxtyn's avatar
    7nxtyn
    Seasoned Newcomer
    1 day ago

Szkoda tylko że nie ma to rozwiązania ponieważ nie ważne co napiszę w tym zgłoszeniu bot wysyła taką samą wiadomość która nie pomaga i nie mogę się dowiedzieć na ile mam blokadę i bot wogule nie jest pomocny bo ma jedną odpowiedź 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej 7nxtyn​ 

Jeśli w  Historii kar nie widzisz naruszenia, od którego chcesz się odwołać, użyj tego formularza internetowego.

1. Otwórz formularz internetowy. 
    2. Zamieść jak najwięcej szczegółów w formularzu.
    3. Wybierz opcję Wyślij.
    4. Następnie wybierz Napisz do nas.

Twoje zgłoszenie zostanie wysłane do wyznaczonego zespołu, który przyjrzy się sprawie. Możesz spodziewać się wiadomości z adresu e-mail noreply@ea.com w ciągu 10 dni, choć czasem proces ten może potrwać dłużej. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 30 minutes ago
1,134 Posts