wicio6789Newcomer11 hours agoproblem z nagrodą Tim CahillWitam, również mam problem z nagrodą Tim Cahill, pisanie i składanie problemu nie daje żadnego odzewu od piątku
Recent DiscussionsAzja i Oceania, Australia Witam, nie zalicza mi zadania „Kraj na antypodach” (zalicz asysty w 5 różnych meczach mając piłkarza z Australii w wyjściowej 11), grałem całym składem Australijczyków, resetowałem grę ale dalej nie ...problem z nagrodą Tim Cahill Witam, również mam problem z nagrodą Tim Cahill, pisanie i składanie problemu nie daje żadnego odzewu od piątku Zablokowane konto EA FC 26 Witam. Na początku czerwca EA zablokowało mi czteroletnie konto za rzekomą dystrybucję monet poza grą. Oczywiście nic takiego nie miało miejsca. Zarabiałem monety wyłącznie przez rynek transferowy d...Brak nagród za wyzwanie Azja oceania brak cahill pomocy Pomocy nie mogę skaczy wyzwania szuka oceania brak nagrody cahill i innych paczek w tym wyzwaniu Tim cahill Dlaczego nie dostałem, karty Tima Cahilla za zadanie "mały Tim"? Przez brak tej karty nie mogę wykonać kompletu zadaniu "Azja i Oceania"