Forum Discussion

LatinaACpl's avatar
LatinaACpl
Newcomer
3 days ago
Solved

Blokada rynku

Siema mam taki problem, gram w tą grę już od paru dobrych lat i wróciłem po 3. Zacząłem grać tydzień temu i dalej mam zablokowany rynek transferowy. Czytałem co mogę zrobić ale nic nie działa. Nigdy nie miałem żadnych ostrzeżeń ani blokad. Z góry dzięki 

• Hej LatinaACpl​ 

Czy udało Ci się wykonać zadania, aby odblokować RT?

Nie możemy podać konkretnej daty odblokowania, bo rynek nie odblokowuje się ręcznie. Pamiętaj za to, aby grać regularnie w trybach online, najlepiej Division Rivals i Squad Battles, kończąc mecze do samego końca. Unikaj wychodzenia z meczów przed ich zakończeniem oraz zadbaj o codzienną aktywność przez kilka dni z rzędu, zamiast wielu meczów jednego dnia. Upewnij się, że grasz cały czas na tym samym koncie EA i nie przełączasz profili.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej LatinaACpl​ 

Czy udało Ci się wykonać zadania, aby odblokować RT?

Nie możemy podać konkretnej daty odblokowania, bo rynek nie odblokowuje się ręcznie. Pamiętaj za to, aby grać regularnie w trybach online, najlepiej Division Rivals i Squad Battles, kończąc mecze do samego końca. Unikaj wychodzenia z meczów przed ich zakończeniem oraz zadbaj o codzienną aktywność przez kilka dni z rzędu, zamiast wielu meczów jednego dnia. Upewnij się, że grasz cały czas na tym samym koncie EA i nie przełączasz profili.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 29 minutes ago
1,134 Posts