KrzyczacyKibicRising Novice7 months agoBrak komentarza w EA FC 26 w żadnym języku Witam. Posiadam wersję gry EA Sports FC 26 w Edycji Ultimate na PC (Steam). Niestety nie mam komentarza - dotyczy to zarówno angielskiej, jak i polskiej wersji komentatorskiej. Ustawiam różne usta...Show More
Recent DiscussionsTor przeszkód fc 26 Jaja se robicie???? Osiem meczów wygranych straciłem przez te błędy! Co to ma być???? Oddawać mi wygrane!!! Nie można pobrać danych z trybu szybki mecz spróbuj ponownie później Witam serdecznie chciałbym zagrać z kolegą na jednej konsoli Xbox series x chodzi mi o granie kanapowe jeden obok drugiego. Problem jest z drugim padem którego trzeba powiązać z jego kontem żeby mógł...Profile szybki mecz na Xbox Series S W trybie szybki mecz gra wymuszała nadawanie nazw, dlatego mam przypadkowe, w stylu "aaa", aaaabbb itp. Nie mogę ich usunąć. Usuwanie profilu z poziomu gry nie działa, usuwałem w opcjach konsoli (lok...Ultimate Team problemy z wejściem w tryb Witam czy ktoś z was też ma problem z FC26 mianowicie nie mogę wejść w tryb UT wyświetla się ,,w tej chwili połączenie z trybem ultimate jest nie możliwe wrócisz teraz do głównego menu FC HUB też się...Błąd przy probie połączenia konta w trybie "szybki mecz" Przy grze lokalnej na 2 osoby, tylko jedno konto (aktywne) jest połączone w trybie szybki meccz. Drugie zaś, mimom wielu prob, wyskakuje komunikat, aby spróbować póżniej. W FC 25 działaąło to bez pr...