Forum Discussion

7 Replies

• kubapllp's avatar
    kubapllp
    Seasoned Rookie
    11 days ago

Wczoraj gralem przez 3 godziny i zrobilem przerwe a gdy chce odpalic gre to do dzis jest dosłownie to samo co ty masz napisałem już na angielskim forum o tym bo tutaj prędzej raka dostaniemy niż uzyskamy inna odpowiedź niż sprawdź aktualizacje nie jest to wina po naszej stronie tylko widziałem w plikach gry że coś zostalo zmienione dam ci znać jak mi odpiszą nie ma co robić żadnych update bo jeszcze wczoraj gra działała 

• luciferek2115's avatar
    luciferek2115
    Seasoned Newcomer
    10 days ago

tez mam ten sam problem na wczoraj po kupnie gry nie mogłem do niej wejsc a dzisiaj gdy juz probuje zagrac momenty to w srodku momentu wyrzuca mi gre bez komunikatu na ea i czasem równiez crashuje ea

• o np teraz moge mniej wiecej normalnie wejsc do gry ale z każdego meczu mnie wyrzuca xd zazwyczaj w drugiej połowie meczu 

• sterowniki karty graficznej zaktualizowałem i próbowałem coś z tym anticheatem podziałać

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.507 PostsLatest Activity: 16 minutes ago