Forum Discussion

Nik0o0OO's avatar
Nik0o0OO
Rising Newcomer
6 days ago

Brakującą karta.

Witam, mam pewien problem. W trakcie wykonywania WBS na aplikacji companion wymagana w składzie była karta złota rzadka, wykorzystałem filtr na złota rzadka kartę odrazu wyszukałem po ocenie ogólnej(rosnacej) wyświetlił mi się marcus rashford w wersji 80 oceny ogólnej (ze statystykami karty podstawowej)  ze znakiem po ewolucji, dodałem go do składu i wysłałem. Po jakimś czasie zauważyłem że z mojego zespołu zniknął mój Marcus rashford 86(karta z ewolucji), jestem pewny że wersji 86 nie używałem w żadnym sbc, uważam że doszło do jakiegoś błędu i mój Marcus rashford po ewolucji(86) i z powodu jakiegoś błędu wyświetlił się jako karta 80. Pozdrawiam 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 hours ago

Hej Nik0o0OO​ 

W przypadku, gdy zawodnik został wysłany do WBS, jest to nieodwracalne, ponieważ wszystkie zgłoszenia do WBS są ostateczne. Po wykonaniu WBS wykorzystane w nim karty są na stałe usuwane z twojego klubu w zamian za nagrody. Nasi doradcy nie mogą przywracać takich kart. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 59 minutes ago
1,044 Posts