ziapka21New Scout1 month agoco jest Nie wiem czy przy wszystkich czy tylko u mnie ale nie widzę kart nie których
EA_KalinaCommunity Manager1 month agoHej ziapka21 Możesz doprecyzować, o jakie karty chodzi? Nie widzisz ich: w klubie? w SBC? w rynku transferowym? czy po prostu zniknęły z widoku w składzie? Podeślij proszę zrzut ekranu, jak to dokładnie wygląda u Ciebie
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 10 days ago1,394 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 10 days ago1,394 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsPierwsze odpalenie Zainstalowałem fc 26.Gdy odpalam to jest czarny ekran i nic się nie dzieje.Gdy zrobiłem napraw w aplikacji Ea i odpaliłem ponownie to jest komunikat Kompilacja shaderów proszę czekać aż proces zostan...Rozłączanie podczas gry Od czasu zakończenia dzisiejszych prac konserwacyjnych EA podczas grania meczów rozłącza mnie z UT z informacją o zerwanym połączeniu, a po zalogowaniu wita mnie komunikat o konsekwencjach rozłączeni...Fc 26 seria x Witam. Mam konsolę xbox seria x. Nie działa mi fc 26 właśnie na tą wersję. Pokazuje logo i po 10 s wychodzi do głownego menu Gra się zacina lub bardzo wolno chodzi Witam mam problem z gameplayem w ea fc 26 gdy odpalam grę wszystko chodzi idealnie ale gdy wchodze do meczu gra się bardzo mocno zacina albo wszystko chodzi jakby bylio to ślimacy Gra wyłącza się w środku meczu bez żadnego powodu i żadnego komunikatu Kupiłem grę przedwczoraj i od momentu zakupienia nie mogę grać ani meczy ultimate team(poza rushem z jakiegoś powodu) oraz meczy w karierze menedżera oraz piłkarskiej. Próbowałem zmniejszać ustawieni...