wisniak0595
21 days agoSeasoned Newcomer
Fc 26 seria x
Witam. Mam konsolę xbox seria x. Nie działa mi fc 26 właśnie na tą wersję. Pokazuje logo i po 10 s wychodzi do głownego menu
Witam. Mam konsolę xbox seria x. Nie działa mi fc 26 właśnie na tą wersję. Pokazuje logo i po 10 s wychodzi do głownego menu
Hej wisniak0595
Przed ponownym uruchomieniem gry wykonaj pełny cykl napięciowy - wyłącz konsolę, odłącz ją od prądu na kilka minut.
Jak uruchomić ponownie konsolę Xbox albo wyłączyć i włączyć jej zasilanie | Xbox Support
Następnie odłącz konsolę od internetu - jeśli podłączona jest poprzez kabel - wypnij go. Jeśli przez Wi‑Fi najlepiej będzie, jeśli usuniesz to połączenie całkowicie z poziomu konsoli i po uruchomieniu gry połączysz ją na nowo.
Po odłączeniu konsoli od internetu uruchom grę w trybie offline. Gra powinna się uruchomić i przy każdym ponownym uruchomieniu powinna działać normalnie w trybie online.
Hej wisniak0595
Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem dzięki wskazówkom od EA_Kuba.
Nic to nie daje. Cały czas nie działa
wisniak0595 dzięki za update. Sprawdź, czy masz najnowszą aktualizację gry i systemu Xbox. Jeśli to nie pomoże, usuń zapis lokalny gry z konsoli (bez kasowania z chmury) i uruchom ją ponownie, żeby pobrała dane jeszcze raz.
Daj znać czy po tym gra dalej się zamyka.
Hej wisniak0595
Dzięki za odpowiedź.
Powiedz nam proszę czy jest to pierwsze uruchomienie gry, czy grałeś w nią wcześniej i problem pojawił się nagle.
Czy w ostatnim czasie odłączałeś swoje konto Xbox od konta EA?
Sprawdź również czy podobny problem będzie pojawiać się na nowo utworzonym koncie Xbox na konsoli.