laccalin26New Novice1 month agoCrash do pulpitu podczas meczu w UT Witam, od dłuższego czasu wywala mnie z gry podczas meczu w Ultimate Team. Czasem jest to po minucie, czasem pod koniec, a czasem potrafię zagrać kilka meczy pod rząd i jest OK. Crashuje mnie do pul...Show More
EA_KubaCommunity Manager28 days agoHej laccalin26 Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem dzięki wskazówkom od EA_Kalina
Recent DiscussionsProblem z wydajnością Cześć serdeczni przyjaciele z EA. o niedawna miałem 20 pingu i gra chodziła w miarę dobrze. Czasem ścinała przy stałych fragmentach w meczach online, ale dało się przeżyć. Od jakiegoś czasu ping spa...lagi w grze Mam dobry komputer który wyciąga po 600fps na najlepszych ustawieniach w fortnite. Po zakupie gry do świąt gra działała płynnie, lecz po nich wyszstko sie zepsuło. W ciągu jednego dnia gra może dzia...Pomyłka po naprawie błędu za brak Toma Cahilla. Dzisiaj EA poinformowała mnie jak otworzyłem aplikację że błąd został naprawiony. po otworzeniu sklepu patrzę a tam zamiast Toma Cahilla są karty które dostałem wcześniej Harry Kewell, Ahmed, Ashuma...Tor przeszkód Festiwal Futbolu Od czasu aktualizacji, która wprowadziła ulepszenia w wyborze składu, nie mogę zagrać meczu "Tor przeszkód Festiwal Futbolu" wyświetla się komunikat "Podczas tworzenia sesji gry wystąpił błąd. Spróbu...czarny ekran Gram w fc 26 2 dni dzisiaj normalnie jeszcze działało, ale od jakiejs godziny gdy uruchamiam jakikolwiek mecz czy to rivals czy world games to sie nie ładuje i jest czarny ekran(mam gre na steam)