Forum Discussion

Kapi224's avatar
Kapi224
New Novice
28 days ago

Crashe gry

Gra EA SPORTS FC 26 crashuje natychmiast po uruchomieniu. Po kliknięciu „Graj” pojawia się logo EA, następnie uruchamia się Javelin AntiCheat, okno znika i gra się wyłącza bez komunikatu o błędzie. Próbowałem już: Reinstalacji gry Naprawy bibliotek .NET i Visual C++ 2015–2022 Aktualizacji sterowników NVIDIA (Game Ready) Czyszczenia cache i folderów gry Folder zapisów w Dokumentach nie istnieje, więc gra nie zdążyła stworzyć save’ów. Crash występuje za każdym razem, niezależnie od tego, czy EA App działa jako administrator, czy nie. Proszę o wsparcie w rozwiązaniu problemu, ponieważ gra nie uruchamia się wcale.

12 Replies

• Kapi224's avatar
    Kapi224
    New Novice
    21 days ago

Cześć, Problem dalej nie minął nie da się tego naprawić, ponieważ gdy chcę zrobić krok po kroku jak jest napisane i pobieram ponownie wersję windowsa to wyskakuje mi okno po uruchomieniu że mam najnowszą wersję i że nie ma do niej nawet żadnych aktualizacji i mam do wyboru tylko okno ,,Zamknij" więc z tym faktem nie mogę nic zrobić.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    18 days ago

Dzięki za informację Kapi224​ 

Mam jedno ważne pytanie - czy podczas uruchamiania Kontrolera plików systemowych (SFC /scannow) wyświetlają się jakiekolwiek błędy? 

Jeśli chodzi o „ponowną instalację bieżącej wersji Windows”, nie chodzi o sprawdzanie aktualizacji w Windows Update, tylko o naprawczą reinstalację systemu (tzw. in-place upgrade), która nadpisuje pliki systemowe bez usuwania danych. Sam komunikat „masz najnowszą wersję” nie oznacza, że składniki systemu nie są uszkodzone - a w Twoim DxDiag nadal widać błędy typowe dla problemów z komponentami Windows.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 hours ago
1,339 Posts