Repcak45New Rookie5 months agocrashe od jakiegos czasu mam crashe polegaja one na tym ze podczas meczu gra mi staje i wyrzuca mnie do puplitu ( uprzedajac mam pobrane najnowsze sterowniki do karty graficznej )
EA_KalinaCommunity Manager5 months agoHej Repcak45 Podeślij proszę jeszcze swój aktualny DxDiag. Jeśli wyświetla się jakikolwiek komunikat błędu, dorzuć jeszcze jego zrzut ekranu.
Recent DiscussionsNiestabilne połączenie Od kilku dni mam nie stabilne połączenie. To czwarty błąd który zgłaszam, trzy poprzednie nie zostały poprawione i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Jedyną którą otrzymałem to że grożą zablokowaniem...Problem z dźwiękiem Witam, po zainstalowaniu gry FC 26, uruchomieniu brak dźwięku. Gra przeinstalowywana - brak efektu. Prośba o pomoc. [Thread moved from FC 26 EN to FC 26 PL, please review the guidelines to find t...Ea fc 26 nie odpala się na Pc/steam Mam problem z odpaleniem Ea fc 26 na pc po krótkim ładowaniu przekierowywuje mnie do ea app nie pokazuje żadnego błędu, próbowałem wielokrotnie odinstalowywać i instalować gre i antycheata od nowa. W...Problem z zalogowanie się do UT Mam problem z zalogowaniem się do UT, ekran na wczytywaniu po prostu się zacina, ikonka od wczytywania działa ale może tak wczytywać w nieskończoność, reinstall gry raz pomógł teraz już nie pomaga. W...Zacinanie się gry Cześć! Mam problem na pc, gra działa tak jakby była na baterii a nie na zasilaczu. Wszystko się tnie, nie da się grać. Problem mam tylko z EA FC 26. Ma ktoś może podobny problem albo wie co robić? ...