Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Problemy techniczne

Forum Discussion

Kamileus's avatar
Kamileus
Seasoned Newcomer
8 months ago

Crashowanie

Może mi ktoś pomóc.Gdy odpalam mecz w Fifie division rivals bądź inne to po upłynieciu 15min meczowych wywala nagle do pulpitu bez żadnego błedu ani nic.Mam nadzieję że to naprawicie bo nie mogę przez tydzień rozegrać meczu.Platforma PC

pc
zawieszanie się gry
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• lampsiooo's avatar

Azja i Oceania

Problem powszechnie już znany, występuje także u mnie. Błąd polega na tym, że nie otrzymuje się nagród za wykonane zadania. Zrobiłem praktycznie wszystkie wyzwania i zanim zorientowałem się, że nie d...
    lampsiooo
    1 hour ago
  • KubaRozprowacz07's avatar

Po ukonczeniu Zadania Mały TiM ...

Po ukonczeniu Zadania Mały TiM, Nie otrzymalem Karty Tima Cahilla i nie moge ukończyć zaania AL Owairana. Co zrobić ?
    KubaRozprowacz07
    1 hour ago
  • FcPipeline29's avatar

Nagrody Al Owarian

Ukończyłem zadania w ewncie Al Owarian i nie otrzymałem nagród. Nie posiadam po wykonaniu np zadania mały Tim karty Tima Cahailla. Proszę o pomoc
    FcPipeline29
    3 hours ago
  • grandmaparty's avatar

Mam problem z nagrodami z Azji i oceani

Odebrałem zadanie mały Tim i nie dostałem karty bohaterskiej tima cahilla jak ja mam teraz zrobić następne zadania Proszę o pomoc
    grandmaparty
    3 hours ago
  • lipson's avatar

Ach ten cahill

Tej bo chodzi o to nie wiem czy tylko mi ale robie zadania z tej azji i oceanii i nie dostałem cahilla ktory hjest potrzebne by go skończyć i jest to wyjątkowo uciążliwe bo nawet kupić go nie mogę bo...
    lipson
    4 hours ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie PolicyOnline Service UpdatesNotice at CollectionSecurity

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago