grandmapartyNewcomer22 days agoRe: Ach ten cahillOdebrałem zadanie mały Tim i nie dostałem karty bohaterskiej tima cahilla jak ja mam teraz zrobić następne zadania Proszę o pomoc
Recent DiscussionsEuropa Nie zalicza mi zadania " Powrót Austrii " . Zaliczyłem nawet więcej niż 2 asysty podaniem prostopadłym w jednym meczu mając w wyjściowej 11 Arnautovica z Austrii a w zadaniach nadal mam 0/3. Problem z 10 fps'ami podczas grania w gre Witam przychodze kolejny raz to tego forum z prośbą o pomoc z błędem w grze, jak odpalam gre to jest dobrze w ultimate team jak wchodze to raz dziala a raz nie ale jak juz zadziala to gdy wchodze do ...Crash podczas łączenia z serwerem Cześć 1 lipca kupiłem FC 26 na steamie i po zainstalowaniu mam problem z zagraniem ponieważ gdy wyświetla się komunikat podczas ładowania że łączę się z serwerem EA gra na jakieś 2 sekundy się zapętl...Pomyłka po naprawie błędu za brak Toma Cahilla. Dzisiaj EA poinformowała mnie jak otworzyłem aplikację że błąd został naprawiony. po otworzeniu sklepu patrzę a tam zamiast Toma Cahilla są karty które dostałem wcześniej Harry Kewell, Ahmed, Ashuma...Crash CE-108255-1 Już drugi raz mam ten sam problem z tym crashem o co chodzi żadna gra mi nie działa bo wyskakuje ten sam Crash PS5