B4RTEOXNew Rookie1 month agoCzarny Ekran Gdy włączam Rivals to po wejściu w mecz jest czarny ekran i muszę wyłączyć grę bo nic nie da się zrobić.
EA_KalinaCommunity Manager30 days agoHej B4RTEOX Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem dzięki wskazówkom od EA_Kuba.
B4RTEOXNew Rookie to EA_Kalina22 days agoczarny ekran juz sie nie pokazuje ale mam opóźnienie pada mimo że wszędzie działa normalnie a ping mam 20-40
B4RTEOXNew Rookie to EA_Kalina22 days agoczarny ekran juz sie nie pokazuje ale mam opóźnienie pada mimo że wszędzie działa normalnie a ping mam 20-40
Recent DiscussionsProblem z zalogowanie się do UT Mam problem z zalogowaniem się do UT, ekran na wczytywaniu po prostu się zacina, ikonka od wczytywania działa ale może tak wczytywać w nieskończoność, reinstall gry raz pomógł teraz już nie pomaga. W...Azja i Oceania Problem powszechnie już znany, występuje także u mnie. Błąd polega na tym, że nie otrzymuje się nagród za wykonane zadania. Zrobiłem praktycznie wszystkie wyzwania i zanim zorientowałem się, że nie d...EA FC 26 zawiesza się na ekranie ładowania przed meczem w trybie Kariery (PC) Dzień dobry, mam problem z permanentnym zawieszaniem się gry na ekranie ładowania z logo EA, dokładnie w momencie próby uruchomienia meczu w trybie Kariery. Gra działa płynnie w menu, ale zawiesza si...lagi w grze Mam dobry komputer który wyciąga po 600fps na najlepszych ustawieniach w fortnite. Po zakupie gry do świąt gra działała płynnie, lecz po nich wyszstko sie zepsuło. W ciągu jednego dnia gra może dzia...FC 26 nie uruchamia się po aktualizacji Windows 11 25H2 Cześć, Po aktualizacji do Windows 11 25H2 (26200.6899) EA SPORTS FC 26 nie uruchamia się. EA AntiCheat zamyka się kilka sekund po starcie gry. Próbowałem: - reinstalacji gry, - reinstal...