Forum Discussion

Kruuciooo's avatar
Kruuciooo
Rising Rookie
3 months ago

Dalszy brak EA SPORTS FC 26 w mojej bibliotece

Support często piszę wielu graczą, że to jest błąd po ich stronie gra wróci do biblioteki nam itp. ale nie mam jej już ponad 3 dni to już nie jest śmieszne, jako gracze, którzy straciliśmy dostęp do gry powinniśmy dostać za to jakąkolwiek rekompensatę, ponieważ tracimy nabijanie karnetu itp. i tak najważniejsze, aby gra wróciła do biblioteki, bo to jest żart

5 Replies

• Michals33's avatar
    Michals33
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

Tez ci nagle zniknela gra z konta? Napisalem mail do tego supportu i mi napisali ze nic z tym nie moga zrobic xd

• Kruuciooo's avatar
    Kruuciooo
    Rising Rookie
    3 months ago

Tak, nie jesteś jedyny od około 3 dni już tu na forum staramy się dowiedzieć co tu się dzieje bo jest ludzi naprawdę dużo którym gra nagle zniknęła z biblioteki co jest śmieszne. Najlepsze jest to że tobie support napisał że nic nie mogą z tym zrobić a mi i tam innym osobą odpisywali, że wiedzą o tym problemie i naprawiają go, a gra nam wróci do biblioteki

• Michals33's avatar
    Michals33
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

Super xdddd fajnie jakby dali jakas rekompensate bo to jest smieszne co oni robia

• Rekompensatę za grę kupiona z nie zaufanego źródła? I tu pytanie do EA zadajcie które według nich jest zaufane źródło oprócz nich samych. 

Ps. Nie dostaniecie żadnej rekompensaty nie macie co liczyć 

• Michals33's avatar
    Michals33
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

Kupowanie kodów na g2a/eneba itp było od lat podstawą kupowania gier, nikt nigdy nie miał z tym problemu. Nie mają prawa odbierać graczom dostępu do gier lol 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 48 minutes ago
1,257 Posts