Forum Discussion

BlazejGw's avatar
BlazejGw
New Novice
3 months ago

dostep ograniczony lub wylaczony

fc26 nie chce mi się włączyć; pisze, że mój dostęp jest ograniczony lub wyłączony ale tak na prawdę żadnych kar nie mam i sobie nawet nie przypominam, żebym cokolwiek złego zrobił. ktoś wie o co chodzi? z 3 dni tak mam

8 Replies

• Kupiłeś gre kluczem i ci łachmyci bez podania przyczyny ani żadnych wyjaśnień odebrali każdemu kto tak zrobił grę 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Jeśli gra została kupiona poprzez poprzez zaufanego sprzedawcę - należy wyczyścić pamięć podręczną EA app.
    W przypadku kupna gry z innego źródła, skontaktujcie się bezpośrednio ze sprzedawcą. 

Kupowanie walut premium EA i gier do pobrania

Kupowanie gier cyfrowych EA u nieautoryzowanych sprzedawców wiąże się z ryzykiem.

• W najlepszym wypadku możesz otrzymać niewłaściwy produkt lub inną wersję językową.
    • W najgorszym zaś dane Twojego konta EA lub dane rozliczeniowe mogą trafić w niepowołane ręce. Może to skutkować nieuprawnionym użyciem danych rozliczeniowych lub utratą dostępu do konta.
    • Nieautoryzowani sprzedawcy mogą sprzedać fałszywy, używany lub skradziony klucz albo kod produktu.
    • Wyłączymy wszystkie nielegalnie uzyskane gry i kody produktów. Oznacza to, że nie będzie można dalej grać w grę ani wykorzystać wirtualnej waluty.
    • Doradcy EA nie będą w stanie pomóc w przypadku gier zakupionych od nieautoryzowanych sprzedawców lub nielegalnie. 

Każdy zakup dokonany u nieautoryzowanego sprzedawcy wiąże się z ryzykiem. Zadbaj o to, by twoje konto i dane osobowe były bezpieczne.

• BlazejGw's avatar
    BlazejGw
    New Novice
    3 months ago

No państwo odpowiadali na każdy taki problem tak samo a już tak zrobiłem i nie mam tej gry najzwyczajniej w świecie, a jest to zautoryzowany sprzedawca, i codziennie ktos dokonuje tam transakcji

• BlazejGw's avatar
    BlazejGw
    New Novice
    3 months ago

No właśnie masz racje chyba tak zrobili XD ale chcialbym mimo wszystko grac w te gre skoro wydalem kase cn

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

BlazejGw​ Jeśli jeszcze nie masz tego kroku za sobą, to proszę skontaktuj się  ze sprzedawcą.

• BlazejGw's avatar
    BlazejGw
    New Novice
    3 months ago

Ale to nie tak, że nie miałem dostępu do tej gry. Pierwszy tydzień normalnie grałem, w tym rzecz. Więc sprzedawca to nie problem, bo gdyby to była wina sprzedawcy to bym nawet nie mógł gry uzyskać, a grałem w nią normalnie tylko później zniknęła po prostu z biblioteki gdyby nigdy nic...

• OffMatchBall's avatar
    OffMatchBall
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

To nie działa, i tak gra była kupowana od zaufanego sprzedawcy pozatym to Wy dajecie klucze sprzedawcom i to Wy ponosicie za to konsekwencje. Mi również odebrano możliwośc grania w EA FC po 75h a support napisał mi własnie takie bzdury "Wyczyść pamięć cache". I teraz co dalej ani gry ani pieniędzy :D 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 hours ago
1,262 Posts