Forum Discussion

BlazejGw's avatar
BlazejGw
Newcomer
2 days ago

dostep ograniczony lub wylaczony

fc26 nie chce mi się włączyć; pisze, że mój dostęp jest ograniczony lub wyłączony ale tak na prawdę żadnych kar nie mam i sobie nawet nie przypominam, żebym cokolwiek złego zrobił. ktoś wie o co chodzi? z 3 dni tak mam

3 Replies

• Matinialdo's avatar
    Matinialdo
    Seasoned Novice
    2 days ago

Kupiłeś gre kluczem i ci łachmyci bez podania przyczyny ani żadnych wyjaśnień odebrali każdemu kto tak zrobił grę 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    17 hours ago

Jeśli gra została kupiona poprzez poprzez zaufanego sprzedawcę - należy wyczyścić pamięć podręczną EA app.
    W przypadku kupna gry z innego źródła, skontaktujcie się bezpośrednio ze sprzedawcą. 

Kupowanie walut premium EA i gier do pobrania

Kupowanie gier cyfrowych EA u nieautoryzowanych sprzedawców wiąże się z ryzykiem.

• W najlepszym wypadku możesz otrzymać niewłaściwy produkt lub inną wersję językową.
    • W najgorszym zaś dane Twojego konta EA lub dane rozliczeniowe mogą trafić w niepowołane ręce. Może to skutkować nieuprawnionym użyciem danych rozliczeniowych lub utratą dostępu do konta.
    • Nieautoryzowani sprzedawcy mogą sprzedać fałszywy, używany lub skradziony klucz albo kod produktu.
    • Wyłączymy wszystkie nielegalnie uzyskane gry i kody produktów. Oznacza to, że nie będzie można dalej grać w grę ani wykorzystać wirtualnej waluty.
    • Doradcy EA nie będą w stanie pomóc w przypadku gier zakupionych od nieautoryzowanych sprzedawców lub nielegalnie. 

Każdy zakup dokonany u nieautoryzowanego sprzedawcy wiąże się z ryzykiem. Zadbaj o to, by twoje konto i dane osobowe były bezpieczne.