Recent DiscussionsPo ukonczeniu Zadania Mały TiM ... Po ukonczeniu Zadania Mały TiM, Nie otrzymalem Karty Tima Cahilla i nie moge ukończyć zaania AL Owairana. Co zrobić ? Problem z graniem online Witam, mam problem z grą FC26. Sprawa wygląda nastepujaco - grajac offline (szybki mecz) gra dziala plyynie, tak jak powinna oraz nic nie zacina. chce zagrac onlnie i nagle pojawai sie problem. gra d...lagi w grze Mam dobry komputer który wyciąga po 600fps na najlepszych ustawieniach w fortnite. Po zakupie gry do świąt gra działała płynnie, lecz po nich wyszstko sie zepsuło. W ciągu jednego dnia gra może dzia...Tor przeszkód Festiwal Futbolu Od czasu aktualizacji, która wprowadziła ulepszenia w wyborze składu, nie mogę zagrać meczu "Tor przeszkód Festiwal Futbolu" wyświetla się komunikat "Podczas tworzenia sesji gry wystąpił błąd. Spróbu...Logowanie do UT - "w tej chwili połączenie z trybem UT jest niemożliwe ..." Cześć nie mogę się zalogować do ultimate Team gdy chcę odpalić tylko ten tryb tylko każdy inny włącza się od razu pokazuje mi powiadomienia "w tej chwili połączenie z trybem ultimate Team jest niemoż...