Forum Discussion

Bobi090's avatar
Bobi090
Seasoned Newcomer
2 days ago

Re: PC - rozłączenia w trybach online

Kiedy gram w rivals to co mecz traci mi połączenie bez powodu. Internet mi działa i nie ma problemu w menu 

3 Replies

• dawid3210987654's avatar
    dawid3210987654
    New Rookie
    2 days ago

Ma to praktycznie każdy kto gra na PC i nigdzie nie ma rozwiązania tego problemu. Całkowicie te śmiecie z EA ignorują problem, a zwrot pieniędzy nie ma szans mimo że wydali niedziałający produkt... Żałosne

• dawid3210987654's avatar
    dawid3210987654
    New Rookie
    2 days ago

Od czwartku udało się cudem wygrać 1 mecz tylko dlatego że gość z niego samoistnie wyszedł, a tak to żadnego nie udało się ukończyć, ponadto jak już wybila 90 minuta to po meczu analizowało rezultat 15-20 minut żeby wyrzuciło do menu i zaliczyli porażkę, dzięki temu pięknie spadłem do 4 ligi, ale kto z tej gównianej firmy EA by się przejmował, wydadzą kolejne paczki to będą się paplać w pieniążkach bogaczy i .... Sami wiecie co 

• Chrom92Pl's avatar
    Chrom92Pl
    Seasoned Novice
    2 days ago

Jak macie wersje ze Steam można spróbować przeinstalować grę. Dla pewności można jeszcze wyczyścić resztki, po starych wpisach w rejestrze, jakimś programem. U mnie pomogło, bo przy samej naprawie steam pobiera tylko 3 błędne pliki, i dalej rozłączało grę