Forum Discussion

miloszkalafior's avatar
miloszkalafior
Seasoned Newcomer
2 days ago

FPS DROP

FPS DROP 

Mam problem z ea fc 26 tak jak wiele innych osób 

Mimo iż moje podzespoły w komputerze są w stanie udźwignąć grę bez problemu i jak wszystko działa to gram na stabilnych fps w okolicy 100-120 . Problem jest taki że jak wchodzę do gry to w menu fps spadają do 10 i się blokują , dopiero restart gry czasem pomaga . Dzis resetowałem grę 7 razy aby w menu nie mieć 10 fps a mimo wszystko kiedy rozpocząłem pierwszą grę to we wskaźniku fps i tak było ich okrągłe 10 :) dopiero po 30 min probowania i denerwowania się udało mi się rozwiązać sprawę i cały wieczór grałem na 100 fps bez problemu. 
W imieniu wielu innych osób proszę o naprawienie tego błędu ponieważ my jako gracze płacimy dużo pieniędzy tylko po to żeby na starcie gry się denerwować , tracić postępy w grze przez konieczność wyjścia z niej poprzez alt + f4. Update był a nic nie pomógł mimo skarg które ludzie składali . 

1 Reply

• Mam podobnie. Ale jest tak że gram pierwszą połowę pięknie ładnie a drugą ścina cały czas aż do końca. Potem trzeba reset gry bo nawet menu ścina. I tak w kółko. 

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.419 PostsLatest Activity: 5 hours ago