ItzMaguRising Newcomer4 months agoGra nie działa :// Gra nie chce mi się w ogóle odpalić, wyskakuje błąd javelina, próbuje wszystkiego i dalej nic. Udało się komuś to ogarnąć?
EA_KalinaCommunity Manager3 months agoHej ItzMagu Prześlij nam pełen komunikat błędu (zrut ekranu) i dodaj jakie kroki masz już za sobą.
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 27 minutes ago1,360 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 27 minutes ago1,360 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsNie mogę wejść do ultimate team ,,w tej chwili połączenie z ultimate team jest niemożliwe fc26” czy ktoś wie co tu zaradzić na web appie pokazuje że jestem zalogowany. Nic nie mogę zrobić support oczywscie nie pomoga. To jakaś glob...problem kariera mam problem który pisałem u innego gościa w komentarzu gdzie wywala mnie jak chcę zmienić pozycję u juniora i to się działo wczoraj i dziś Błąd podczas uruchamiania EA Sports FC 26 Cześć, Mam problem z EA Sports FC 26 na PC (Steam, Windows 11). Po kliknięciu „Graj” gra od razu się wyłącza i pojawia się błąd EA AntiCheat / Crash Report Handler. Gra w ogóle się nie uruchamia. C...Problem z Anti-Cheat? Dzień dobry. Dziś włączyłem FC 26 i pobrało aktualizację. Po włączeniu gry po jakichś paru minutach gra łapie zwiechę i tylko wyłączenie komputera pomaga. Do tej pory było wszystko w porządku. W podg...problem v2 wczoraj było dobrze a dziś wróciło bieganie ciężkie , czuję że piłkarze mnie nie słuchają, obrona opóźniona , podania opóźnione i strzały też nie wiem o co chodzi wczoraj była aktualizaja wszystko dz...