ItzMaguRising Newcomer4 months agoGra nie działa :// Gra nie chce mi się w ogóle odpalić, wyskakuje błąd javelina, próbuje wszystkiego i dalej nic. Udało się komuś to ogarnąć?
EA_KalinaCommunity Manager3 months agoHej ItzMagu Prześlij nam pełen komunikat błędu (zrut ekranu) i dodaj jakie kroki masz już za sobą.
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago1,360 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago1,360 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsNie mogę wejść do ultimate team ,,w tej chwili połączenie z ultimate team jest niemożliwe fc26” czy ktoś wie co tu zaradzić na web appie pokazuje że jestem zalogowany. Nic nie mogę zrobić support oczywscie nie pomoga. To jakaś glob...Problem z dźwiękiem Witam, po zainstalowaniu gry FC 26, uruchomieniu brak dźwięku. Gra przeinstalowywana - brak efektu. Prośba o pomoc. [Thread moved from FC 26 EN to FC 26 PL, please review the guidelines to find t...problem kariera mam problem który pisałem u innego gościa w komentarzu gdzie wywala mnie jak chcę zmienić pozycję u juniora i to się działo wczoraj i dziś problem v2 wczoraj było dobrze a dziś wróciło bieganie ciężkie , czuję że piłkarze mnie nie słuchają, obrona opóźniona , podania opóźnione i strzały też nie wiem o co chodzi wczoraj była aktualizaja wszystko dz...Błąd podczas uruchamiania EA Sports FC 26 Cześć, Mam problem z EA Sports FC 26 na PC (Steam, Windows 11). Po kliknięciu „Graj” gra od razu się wyłącza i pojawia się błąd EA AntiCheat / Crash Report Handler. Gra w ogóle się nie uruchamia. C...