ItzMaguRising Newcomer4 months agoGra nie działa :// Gra nie chce mi się w ogóle odpalić, wyskakuje błąd javelina, próbuje wszystkiego i dalej nic. Udało się komuś to ogarnąć?
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 19 minutes ago1,369 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 19 minutes ago1,369 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsWywala do menu glównego Xbox x Witam , mam problem z fc 26 , gram tor przeszkód 14 i po każdym zakończonym meczu (nie ważne czy wygrany czy przegrany , czy wyszedłem z gry w trakcie meczu ) wywala mnie do menu głównego bez zalicze...Cześć mam problem z EA Sports FC 26 i już naprawdę skończyły mi się pomysły. Gram na: GTX 1050 Tigra kupiona na Steam Na początku wszystko działa normalnie — mecz się ładuje, intro (rozgrzewka, stadion) działa bez problemu, sama rozgrywka też jest płynna. Miałem wcześniej ...Nie odpala gry, wyrzuca na pulpit i okno EaApp Mam problem z odpaleniem gry. Platforma PC gra przez EAapp, opiszę jak to wyglądało, bo sory ale to jest kpina z użytkowników PC. Odpalam rano grę, normalnie grałem i jak zawsze zawiesza się wasza...Fc26 sezony nie zalicza wygranej Zrobicie coś z tym To jest gra dla oszustów FC 26 .Sezony . przeciwnik wychodzi z gry .BRAK WYGRANEJ Witam ,obecna fifa to jakaś katastrofa . Z dnia na dzień jest co raz gorzej .Przeciwnik przegrywa ,opuszcza grę ,a mi nie zalicza wygranej . Przed chwilą to się zdarzyło 7 raz na 8 spotkań . Co za to...