ItzMaguRising Newcomer7 days agoGra nie działa :// Gra nie chce mi się w ogóle odpalić, wyskakuje błąd javelina, próbuje wszystkiego i dalej nic. Udało się komuś to ogarnąć?
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 hours ago960 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 hours ago960 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsWitam pomocy Witam po aktualizacji mam taki problem ze jak robię sb gra sie zawiesz kręci sie i tak czekam kilka minut i robię reset wywala mnie z meczu ogólnie cały czas sie wiesza tragedia jakas Kilkusekundowy Input Delay w Rivals po kilku minutach gry – PC Dzień dobry, nie jestem w stanie grać w mecze Rivals. Pierwsze 3 minuty spotkania działają jeszcze w miarę poprawnie, ale około 5. minuty zaczyna się problem: wszystkie moje akcje na kontrolerze, na...Brak nagrody Witam, nie otrzymalem nagrod za Division Rivals w grze. Moj nick na PS5 to Haz_0221 Rivals - parę sekund opóźnienia, nie da się grać Witam serdecznie, nie jestem w stanie grać meczów w RIVALS, pierwsze 3 minuty meczu jest w miarę ok, natomiast w okolicy minuty 5 meczu zaczyna się zabawa, wszystkie moje akcje na kontrolerze, np. po...RIVALS- Opóźnienie pada, naprawicie w końcu? Co jakiś czas aktualizacje. A opóźnienie pada w rivals jak było tak jest. Kpina, żeby po tylu miesiącach od wydania gry duża część graczy nie mogła pograć w Rivals, wiecie o problemie i nic kompletni...