Forum Discussion

szuszu14x2's avatar
szuszu14x2
Seasoned Newcomer
2 days ago

Gracze uciekający bo przegrywają mecz

Czy w końcu EA zrobi coś z tymi dziećmi, którzy jak przegrywają mecz rozłączają się jakby mecz się nie odbył? Gram w Fifę od początku PS3 i takiego badziewia jak FC26 to jeszcze nie było. Od około 2 tygodni nie wygrałem meczu... to znaczy nie dokończyłem wygranego meczu bo panienki rozłączają połączenie nie ponosząc konsekwencji, co gorsza ja nie mam ani punktów ani kogo zgłosić bo mecz jakby się nie odbył, więc nie mogę podać loginu takiej ... Żenada!!! Tym razem to chyba faktycznie ostatni rok jak zapłaciłem za grę by się odprężyć, a tylko się .... denerwuję na bandę gości bez honoru i nieprofesjonalistów z EA, którzy nic z tym nie robią.

5 Replies

• szuszu14x2's avatar
    szuszu14x2
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Przed chwilą gracz: Slawik56 dostał dwie czerwone i przy stanie 3 - 1 dla mnie uciekł jak płaczliwe dziecko. Oczywiście 3ch punktów nie mam, a mecz nie zapisał się w historii gry. EA jak chcecie mam zdjęcia z gry z loginem i wynikiem podczas gry. Nie daruję tym tchórzem bez honoru!

• Witaj szuszu14x2​ 

Zawsze tak było i będzie, jak zaczną ich karać to nie będzie z kim grać. Ale jak by np zrobili tak, że ze częste wychodzenia z meczów, by dali blokadę na rozgrywanie spotkań, np  kilka minut przerwy lub więcej to by było dobre, ludzie by wtedy nie wychodzili.

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    Seasoned Veteran
    21 hours ago

Przecież jak wygrywasz i przeciwnik opuści mecz zalicza  wygraną.   Chyba tylko remis zalicza jako nierozegrane spotkanie ( tu też powinni to naprawić, ponieważ jak zremisujesz  z 0:3 często wychodzą. Jeśli koleś wyszedł przy przegranej i nie zaliczyło wygranej to albo użył trainera, albo masz problemy z internetem. Ich serwery są z mchu i paproci, bardzo czułe na jakiekolwiek chwilowe opóźnienia

• AndRyuX68's avatar
    AndRyuX68
    Rising Rookie
    1 hour ago

W rashu po iluś rozłączeniach jest przerwa na mecze chyba z 15 min, w innych rozgrywkach też tak jest? nie sprawdzałem jeszcze.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago
1,400 Posts