KukuszWzGNewcomer18 hours agoKLUBYEA zainteresujecie się w końcu problemem z tym pingiem , mija 2 tydzień problem jak był tak jest nadal
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 8 days ago1,381 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 8 days ago1,381 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsOUT? Erorr OUT ON OUT? xD (CM: Thread moved from EN FC 26 to PL FC 26. Please post in the language of the board.) Problem z połączeniem się z serwerem ultimate team Cześć od czwartku do dziś nie mogę zagrać w żaden tryb ultimate team oprócz Rush gdy wchodzę w dany tryb i wybieram swój skład jakim chcę grać i klikam dalej żeby mi wyszukało rywala odrazu wyskakuje...Wysoki ping w Klubach FC26 Witam, od dłuższego czasu mamy problem w trybie Kluby w FC26. W każdym meczu przynajmniej jedna osoba, a zdarza się nawet po więcej, na początku spotkania ma 260 pingu i nie ma możliwości rozegrania ...Fc 26 seria x Witam. Mam konsolę xbox seria x. Nie działa mi fc 26 właśnie na tą wersję. Pokazuje logo i po 10 s wychodzi do głownego menu KLUBY EA zainteresujecie się w końcu problemem z tym pingiem , mija 2 tydzień problem jak był tak jest nadal