Kolejny błąd...
Wróciłem by zobaczyć czy cokolwiek naprawiliście nowym patchem.
Stan na 19.03.26 czyli 7 miesiąc gry!
- w meczach offline niemal zawsze w drugiej połowie od razu po przerwie spadki fpsów do około 25-30
- w meczach online co jakiś czas input lag, raz wróci do normalności, raz nie, ogólnie niegrywalna gra
- brawo! odblokowaliście nową funkcję mianowicie wyłączanie gry, bez komunikatu, bez niczego, po prostu gra się wyłącza w trakcie gry online.
Jest 7 miesiąc gry, ja normalnie mogłem zagrać na PC tylko tydzień, wśród znajomych, naprawdę giga zapaleńców, wiek 30+ tej gry z 5 zostałem już tylko Ja, gdzie mi nawet nie chce mi się odpalać tej gry. Co rok mniej więcej w marcu/kwietniu na tym etapie odblokowywałem Złotego Kozła za LW, a w tym roku nie chce mi się grać nawet w LW, zagrałem tylko jedną w przeciągu całego roku bo ani nie mogę, a z drugiej strony jak zobaczyłem nagrody to nie wiem czy zrobiłbym SBC o cokolwiek...Jak kiedyś mówił Szpakowski w komentarzu "zapomnijmy o tym".. Już nawet to nie smuci, nie frustuje, już tylko śmieszy. Brawo EA, staliście się realnie pośmiewiskiem, totalnie zniszczyliście tą grę. Już widzę ten otwarty świat w FC27 skoro Wy nie potraficie ogarnąć nawet takiej gry... Ograniczyliście animacje, stworzyliście nie symulator gry piłkarskiej tylko zręcznościówkę... Co wy zrobiliście z tą serią... To akurat już nie śmieszy, to akurat już jest bardzo bardzo smutne bo dla sporej społeczności dorastającej z tą grą Wasz upadek naprawdę boli... Nie pozdrawiam bo i tak dobrze wiemy, że odpisują tylko boty AI... Już nawet mi się nie chcę wrzucać dxdiag bo i tak dobrze wiemy, że mi nie pomożecie... Jeden wielki SMUTEK.