Forum Discussion

Cezar20PL's avatar
Cezar20PL
New Traveler
2 hours ago

Kolejny błąd...

Wróciłem by zobaczyć czy cokolwiek naprawiliście nowym patchem. 

Stan na 19.03.26 czyli 7 miesiąc gry!

1. w meczach offline niemal zawsze w drugiej połowie od razu po przerwie spadki fpsów do około 25-30
  2. w meczach online co jakiś czas input lag, raz wróci do normalności, raz nie, ogólnie niegrywalna gra
  3. brawo! odblokowaliście nową funkcję mianowicie wyłączanie gry, bez komunikatu, bez niczego, po prostu gra się wyłącza w trakcie gry online. 

Jest 7 miesiąc gry, ja normalnie mogłem zagrać na PC tylko tydzień, wśród znajomych, naprawdę giga zapaleńców, wiek 30+ tej gry z 5 zostałem już tylko Ja, gdzie mi nawet nie chce mi się odpalać tej gry. Co rok mniej więcej w marcu/kwietniu na tym etapie odblokowywałem Złotego Kozła za LW, a w tym roku nie chce mi się grać nawet w LW, zagrałem tylko jedną w przeciągu całego roku bo ani nie mogę, a z drugiej strony jak zobaczyłem nagrody to nie wiem czy zrobiłbym SBC o cokolwiek...Jak kiedyś mówił Szpakowski w komentarzu "zapomnijmy o tym".. Już nawet to nie smuci, nie frustuje, już tylko śmieszy. Brawo EA, staliście się realnie pośmiewiskiem, totalnie zniszczyliście tą grę. Już widzę ten otwarty świat w FC27 skoro Wy nie potraficie ogarnąć nawet takiej gry... Ograniczyliście animacje, stworzyliście nie symulator gry piłkarskiej tylko zręcznościówkę... Co wy zrobiliście z tą serią... To akurat już nie śmieszy, to akurat już jest bardzo bardzo smutne bo dla sporej społeczności dorastającej z tą grą Wasz upadek naprawdę boli... Nie pozdrawiam bo i tak dobrze wiemy, że odpisują tylko boty AI... Już nawet mi się nie chcę wrzucać dxdiag bo i tak dobrze wiemy, że mi nie pomożecie... Jeden wielki SMUTEK. 

1 Reply

• Twordy's avatar
    Twordy
    Seasoned Ace
    1 hour ago

Botem nie jestem xD. Słuchaj… nic nie zostało naprawione od premiery… tylko popsute buildy gry się zmieniają. Twórcy udają, że coś robią. Może rzeczywiście nad czymś pracują. Ale błędów jest masa i tak w kółko, co trochę inny build. 

Mam ziomków 30+ i 40+, którzy grają ze mną i to od czasów BF2 z 2005. 

Seria sięgnęła dna, jak dla mnie. I raczej nie wróci. 

Ja pogrywam tylko, jak jakiś jest z moich ziomków na Discordzie i tyle. Samemu nie chce mi się tego odpalać.

Pozdrawiam i dozo w grze xD

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago
1,336 Posts