Forum Discussion
19 Replies
- cookavsky2 months agoNew Vanguard
Właśnie mija 25 dni od powstania tego postu. Ja rozumiem, że macie to w **bleep**, ale miał być to właśnie ten rok. A **bleep** z trgo wyszło i do następnego będziecie mieć już problem z przekonaniem szaraczkow. Wątpię w to, że ytuberzy wam pomogą skoro w tym roku praktycznie nikt nie tworzy nowego kontentu. W tamtym roku było tego więcej. Jesteście najgorszą firmą, która żeruje na ludziach, nawet ZUS się do was nie umywa.
- Bobolll2 months agoNewcomer
U mnie zadziałało po zmianie na 30fps, niskie wymagania oraz odłączenie pozostałych USB.
Z grą było wcześniej w porządku jednak około tydzień temu stał się ten problem. Nie widzę problemu, gdy będzie to wkrótce naprawione, trochę stracę, bo inni podgonią składem.
Czy EA jest w stanie to jakoś w najbliższej przyszłości naprawić? Zaznaczam, że wszystko było w porządku, po którymś patchu - wszystko wzięły diabły. - vi2q842obqsq2 months agoNew Traveler
Aktualizacja - nadal nie da się grać. Dziś odpaliłem FC26 i już w pierwszym meczu opóźnienie od pierwszej minuty rzedu 8 sekund. Zastosowałem się do większości porad, ale to też jest jakieś przegięcie. Kupując dostęp do gry nie miałem informacji, że w zasadzie mam mieć osobny PC do FC26 bo mam mieć odpowiednie sterowniki, powyłączane inne usługi, poodpinane inne sprzęty.
- EA_Kalina2 months ago
Community Manager
Cześć wszystkim!
Przygotowaliśmy krótką ankietę dotyczącą wydajności EA SPORTS FC 26 na PC i czekamy na Wasze wpisy!
Chcemy poznać Wasze opinie i dowiedzieć się więcej o problemach technicznych, z którymi się spotkaliście.Oficjalna ankieta dotycząca PC — chcemy poznać Wasze opinie na temat wydajności.
- vi2q842obqsq2 months agoNew Traveler
Poniższe posty są niewystarczające?
- vi2q842obqsq21 days agoNew Traveler
Po dłuższej przerwie znów odpaliłem Rivals i od razu to samo, kilkusekundowe opóźnienie. NIE DA SIĘ GRAĆ.
EA_Kalina Po raz kolejny żądam zwrotu środków w ramach rękojmi, zgodnie z polskim prawem.
- efvijwnviowvvns20 days agoSeasoned Novice
U mnie to samo... możesz sobie pisać. szkoda twoich nerwów i czasu na tą grę.
- fijal789120 days agoRising Scout
SERWERY!! Zagrałem właśnie mecz w FC na Xbox X, szkoda nerwów....gra jest nie grywalna. Wszystko w zwolnionym tempie. Konfiguracja najlepsza z możliwych, połączyło niestety z serwerem w Polsce i co? i g.wno.
- vi2q842obqsq4 days agoNew Traveler
Dzień dobry!
Po kolejnych 2 tygodniach odpaliłem DR, i nadal opóźnienie jest kilkusekundowe. Mamy grudzień, dalej nie da się grać.
Po raz kolejny żądam zwrotu środków w ramach rękojmi, zgodnie z polskim prawem.
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 minutes agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar3 months ago
Community Manager