Forum Discussion

vi2q842obqsq's avatar
vi2q842obqsq
New Traveler
3 months ago

Kosmiczne opóźnienie w sterowaniu na PC

Kolejny dzień, kolejny brak możliwości korzystania z produktu. 

Jutro kolejne nagrody za DR, których nie odbiorę bo przez 10 sekundowe opóźnienie w reakcji gry na komendę wydaną na padzie, no nie da się grać.

19 Replies

• Właśnie mija 25 dni od powstania tego postu. Ja rozumiem, że macie to w **bleep**, ale miał być to właśnie ten rok. A **bleep** z trgo wyszło i do następnego będziecie mieć już problem z przekonaniem szaraczkow. Wątpię w to, że ytuberzy wam pomogą skoro w tym roku praktycznie nikt nie tworzy nowego kontentu. W tamtym roku było tego więcej. Jesteście najgorszą firmą, która żeruje na ludziach, nawet ZUS się do was nie umywa.

• Bobolll's avatar
    Bobolll
    Newcomer
    2 months ago

U mnie zadziałało po zmianie na 30fps, niskie wymagania oraz odłączenie pozostałych USB. 

Z grą było wcześniej w porządku jednak około tydzień temu stał się ten problem. Nie widzę problemu, gdy będzie to wkrótce naprawione, trochę stracę, bo inni podgonią składem. 

Czy EA jest w stanie to jakoś w najbliższej przyszłości naprawić? Zaznaczam, że wszystko było w porządku, po którymś patchu - wszystko wzięły diabły. 

• Aktualizacja - nadal nie da się grać. Dziś odpaliłem FC26 i już w pierwszym meczu opóźnienie od pierwszej minuty rzedu 8 sekund. Zastosowałem się do większości porad, ale to też jest jakieś przegięcie. Kupując dostęp do gry nie miałem informacji, że w zasadzie mam mieć osobny PC do FC26 bo mam mieć odpowiednie sterowniki, powyłączane inne usługi, poodpinane inne sprzęty.

• Po dłuższej przerwie znów odpaliłem Rivals i od razu to samo, kilkusekundowe opóźnienie. NIE DA SIĘ GRAĆ.

EA_Kalina​  Po raz kolejny żądam zwrotu środków w ramach rękojmi, zgodnie z polskim prawem.

• U mnie to samo... możesz sobie pisać. szkoda twoich nerwów i czasu na tą grę. 

• fijal7891's avatar
    fijal7891
    Rising Scout
    20 days ago

SERWERY!! Zagrałem właśnie mecz w FC na Xbox X, szkoda nerwów....gra jest nie grywalna. Wszystko w zwolnionym tempie.  Konfiguracja najlepsza z możliwych, połączyło niestety z serwerem w Polsce i co? i g.wno.  

• Dzień dobry!

Po kolejnych 2 tygodniach odpaliłem DR,  i nadal opóźnienie jest kilkusekundowe. Mamy grudzień, dalej nie da się grać. 

Po raz kolejny żądam zwrotu środków w ramach rękojmi, zgodnie z polskim prawem.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 minutes ago
991 Posts