Forum Discussion

idel_90's avatar
idel_90
Seasoned Newcomer
1 month ago

W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team jest niemożliwe.

Od 9 grudnia nie moge grac normalnie w trybie ultimate team, najpierw po zakończonym.meczu wyrzucało mnie z trybu ultimate team nie zaliczając meczu a godzine pozniej nie mogłem wejsc juz wcale do trybu. I jest tak od 9 grudnia az do dzis przy próbie wejścia do ultimate team wyświetla sie komunikat "W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team jest niemożliwe. Wrócisz teraz do głównego menu." Czekam jiz 4 dni na pomoc od EA bez skutku pisalem na forum, zglosilem problem do EA pisalem kilka razy na czacie z pomocą techniczna bez skutecznie. 

2 Replies

• Misiekmz's avatar
    Misiekmz
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Mam podobnie. Raz udało mnie się wejść do gry, ale pożałowałem. Wywaliło mi błąd połączenia z serwerem po wygranym meczu w FuT champion i zaliczyło mi przegrana 😡😡😡 

Sprzęt: PS4

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

W tej sytuacji warto przetestować grę z nowym aktywnym składem. idel_90​ Misiekmz​ Przejdźcie do Web App lub Companion i utwórzcie zupełnie nowy skład. Nie edytujcie już istniejącego, ale dodajcie do listy składów nowy i ustawcie jako aktywny. Usuńcie także dotychczasowe taktyki i dodajcie 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawajcie zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przepisujcie zawodników, którzy byli w poprzednim składzie ani kart specjalnych np. EVO

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 48 minutes ago
1,213 Posts