pelson123qNew Traveler6 months agoMija ponad miesiąc i dalej na PC nie da się grać przez spadki i fps i lagi Pytanie mam tylko jedno . Czy ktoś chociaż pracuje nad tym ? Czy jak zwykle wyj...ne na PC-owych graczy ? @ea
PacSportsaRising Rookie6 months agoWłącz w ustawieniach karty g-sync mi to pomogło bo tez miałem niegrywalnie
Recent DiscussionsCzy do Ultimate Team na Xbox potrzebny jest Game Pass? rozmawiałem dzis z kolega ktory ma xbox series jakies tam, i powiedzial mi, żeby grac ultimate team nie potrzeba miec kupionego xbox game passa, a w internecie czytalem ze trzeba. bede kupowal konsol...Crash do pulpitu podczas meczu w UT Witam, od dłuższego czasu wywala mnie z gry podczas meczu w Ultimate Team. Czasem jest to po minucie, czasem pod koniec, a czasem potrafię zagrać kilka meczy pod rząd i jest OK. Crashuje mnie do pul...Problem z serwerem Już nie pierwszy raz wyrzuca mnie z gry po wygranym meczu z komunikatem że serwery ea nie mogą przetworzyć mojego rządania w mistrzostwach oczywiście z przegranym meczem to już się robi irytujące ...Utrata połączenia Mam pytanie czy oddacie mi 3 wygrane w mistrzostwach z waszej winy za problemy z połączeniem? Teraz jest dobre piki w plecy i to nie pierwszy raz i miarka sie przebrała. Problem z zalogowanie się do UT Mam problem z zalogowaniem się do UT, ekran na wczytywaniu po prostu się zacina, ikonka od wczytywania działa ale może tak wczytywać w nieskończoność, reinstall gry raz pomógł teraz już nie pomaga. W...