Erni4235Newcomer14 hours agoProblem z serweremJuż nie pierwszy raz wyrzuca mnie z gry po wygranym meczu z komunikatem że serwery ea nie mogą przetworzyć mojego rządania w mistrzostwach oczywiście z przegranym meczem to już się robi irytujące
Recent DiscussionsEa fc 26 nie odpala się na Pc/steam Mam problem z odpaleniem Ea fc 26 na pc po krótkim ładowaniu przekierowywuje mnie do ea app nie pokazuje żadnego błędu, próbowałem wielokrotnie odinstalowywać i instalować gre i antycheata od nowa. W...Crash report When I try to launch fc26 I have a crash report and I don't know how to fix it, I verified the intgerity of my game files, I reinstalled the game and it still doesn,t work. I also tried to contact w...Brakujący drop ECL Finals — zamknięta sprawa, brak naprawy, brak kontaktu Cześć społeczności EA i pracownikom EA, Piszę publicznie, ponieważ moja prywatna sprawa została zamknięta bez rozwiązania, a ja zostałem pozbawiony jakiejkolwiek możliwości dalszego kontaktu. PROBL...Problem z serwerem Już nie pierwszy raz wyrzuca mnie z gry po wygranym meczu z komunikatem że serwery ea nie mogą przetworzyć mojego rządania w mistrzostwach oczywiście z przegranym meczem to już się robi irytujące ...połączenie ultimate team Witam od paru dobrych godzin podczas logowanie się do ut, mam błąd w tej chwili połaczenie z trybem ultimate team jest niemożliwe, do web appa róweniż nie mogę się zalogwać ponieważ wyskakuje mi że k...