Forum Discussion
Chciałbym się przyjrzeć waszym raportom DxDiag - być może na ich podstawie uda mi się podać wam kilka wskazówek.
Dodatkowe informacje:
- Jeśli chcesz sprawdzić informacje na temat nadchodzących aktualizacji gry i poprawek, nad którymi pracuje nasz zespół sprawdź oficjalną tablicę Trello gry EA SPORTS FC™.
- MichaLiverpool129 days agoRising Novice
Tutaj jest ten raport. Minęło trochę czasu i w trybie Rush gra chodzi świetnie, nic nie zacina. Natomiast w Rivals czy innych trybach są lagi a w dodatku wciąż często zdarza się opóźnienie przy sterowaniu kontrolerem. Zróbcie coś z tym bo nie po to wydaje pieniądze, żeby nie móc być w stanie grać
- Lisiora28 days agoRising Novice
proszę pomóżcie mam opóznienia w meczu i dziwnie ścina się ekran obraz nie jest płynny
- vi2q842obqsq28 days agoNew Traveler
W załącznikau raport.
Kolejny tydzień i kolejny dzień gdzie nie można grać online. Na szczęcie jutro nagrody z DR, których... a nie, no nie odbiorę, gdyż z rosnącym co sekunda opóźnieniem, dochodzącym do 5 sekund po minucie gry nie da się wygrać.Jak dobrze że kupiłem ea play pro za 559zł żeby mieć wszystkie bonusy i wczesny dostęp żeby zbudować sobie w miare niezły zespól na początku dzięki regularnym nagrodom...
- Lisiora28 days agoRising Novice
prawda to jakiś żart tyle ile nerwów mi ta gra przyniosła niesamowite i co najlepsze nie dostaniemy pewnie żadnej rekompensaty chociaż nie wiem jaka by musiała być żebym zapomniał o tych problemach
About FC 26 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 58 minutes ago
- 8 hours ago
- 10 hours ago
- 12 hours ago
- 12 hours ago