Forum Discussion

MichaLiverpool1's avatar
MichaLiverpool1
Rising Novice
3 months ago

Nie da się grać przez opóźnienie

Zrobicie coś w końcu z tym problemem? Po paczu absolutnie nie da się grać w te gre, input delay grając na padzie (PC) jest przeogromny (miałem go nawet w squad battles). Piłkarze reagują z 10 sekundowym opóźnieniem w grze a w dodatku lagi są straszne, nie da się grać. Przed paczem było średnio, ale przynajmniej dało się grać bo lagi były mniejsze (przynajmniej w Ultimate Team, w Klubach często nie miałem w ogóle kontroli nad piłkarzem - jakby pad się zawieszał). Nadmienie, że gram na kablu i nie mam problemu z połączeniem internetowym, a w Fc 25 gra działała mi bardzo płynnie. Zróbcie coś z tym bo od kiedy mam gre jest ona niegrywalna. Próbowałem wszystkich trikow z synchronizacja pionowa, grafika na minimum itp. ale to absolutnie nie pomaga.

17 Replies

• To samo u mnie. Gra solo działa perfekcyjnie, a UT albo laguje albo i laguje i jest opóźnienie

• _k__madry_'s avatar
    _k__madry_
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Od premiery gry miałem opóźnienie pada w meczach online aż do grudniowej aktualizacji która ten problem rozwiązała, Niestety wczoraj pojawiła się nowa łatka po której zainstalowaniu problem wrócił. Robiłem reinstall gry, aktualizację sterowników i nic nie pomogło. Proszę o pomoc.

• bendix100's avatar
    bendix100
    Rising Newcomer
    2 days ago

Witam. Do wczoraj wszytko miałem ok. Grałem sezony ping ok.10 zero problemu i nagle po aktualizacji jest masakra...

Czy w ogóle to jest szansa że coś z tym zrobią??

• Wiesiek1878's avatar
    Wiesiek1878
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Ostatnia poprawka patcha zepsuła to co zostało naprawione w patchu z początku stycznia.  Ponownie występują około 1-2s imput lagi w trybach online. Czy pomoc techniczna ma pomysł co teraz począć? są jakieś nowe złote rady?

• tez mam to samo nie da się grać bo opuznienie jest nawet po 30 40 sekund

• Kamka92's avatar
    Kamka92
    New Novice
    1 day ago

Tam pracują sami nieudacznicy widocznie, jak można przy następnej poprawce coś popsuć, co zostało poprzednio naprawione xD ostani raz kupiłem to 💩💩💩💩 Jest prawie końcówka stycznia, a nie można normalnie grać 🤦‍♂️

• Również mam to samo, pisałem o tym w założonym przez siebie temacie. Niestety nie otrzymałem odpowiedzi. Osoby, które są tutaj do pomocy że strony EA nie ustosunkowują się do tych zgłoszeń. Czy możemy chociaż dostać jakąś informację czy zespół programistów pracuje nad rozwiązaniem tych problemów? Lub chociaż informacje, że wy również nic na ten temat nie wiecie?

Czy może jednak jest tak, że polityka EA sports zakłada taktykę " nie rozmawiajmy o problemie, udawajmy, że nie istnieje, bo nie umiemy go rozwiązać? Lub nie chcemy, bo pracujemy już nad fc 27, gdzie znów oszukamy część użytkowników wciskając im wadliwy towar w cenie gry 3xa bo jesteśmy monopolistami na rynku, więc i tak to kupicie.? To ostatnie to pytania retoryczne, nie oczekuje odpowiedzi

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago
1,196 Posts