Nie da się grać w tę grę!!!!
Witam,
Mam problem z FC26, z tego co widzę jak wielu graczy. Wchodzę do gry jest super, płynnie wszystko chodzi, wchodzę do UT nagle zaczyna się wszystko lagować w menu (XD!) i bawiąc się odnalazłem sposób, żeby przestało, a mianowicie wystarczy otworzyć randomową paczkę i wszystko w menu wraca do normy. Problem rozwija się kiedy chcę zagrać mecz online, klikam więc kafelek od Rivals, super pokazuje mi wybór strojów, ping (zazwyczaj około 20-30), ładuje się ekran, pokazują się składy, I ZNOWU SIĘ DZIEJE MAGIA gra laguje tak, że nie da się w nią grać, obraz wygląda jakbym zdjęcia oglądał, reakcja pad + gra jest taka, że naciskam podanie i co kolwiek dzieje się na ekranie gdzieś po 3 sekundach dopiero. Sterowniki NVIDIA mam zaktualizowane, ustawienia graficzne na niskie, wszystko ustawione tak by nic zbytnio nie obciążało i dalej nic nie działa....
Pisałem o zwrot pieniędzy, ale nikt nie raczył odpisać, ale wiem że raczej marne szanse są żebym odzyskał co kolwiek, ponieważ kupiłem wersję ultimate i wydałem fc points (bo jak odpaliłem grę to od razu poleciałem do sklepu, żeby się pobawić - logiczne).