skur3byk
29 days agoRising Novice
nie działa mi webbapp FC26
nie działa mi webbapp, ani na pc, ani na telefonie. Czy ktoś ma podobne problemy. FC26. Gra zakupiona w przedsprzedaży. Komunikat jaki widać na zdjęciu pojawia się od samego początku.
Dzięki za odpowiedź skur3byk.
Taka sytuacja może mieć miejsce właśnie w momencie zmiany platformy. Jeśli będziesz kontynuować grę, wykonując zadania związane z odblokowaniem rynku i zwyczajnie korzystając z dostępnych trybów, po pewnym czasie będziesz mógł zalogować się w aplikacji i zarządzać swoim klubem który utworzyłeś na PC.
Tylko Ja, kupując grę, zapłaciłem za CAŁĄ GRĘ, a nie za kawałek. Nigdzie nie było napisane o takim problemie, ani że nie można zmieniać platformy. Stwierdzenie przez Pana "PO PEWNYM CZASIE......" nie rozwiązuje niczego, ani tym bardziej nie informuje mnie kiedy to CZASIE nastąpi. Może ty być dopiero FC28. Jeżeli zapłaciłem za CAŁĄ grę(w przedsprzedaży, gdzie głównie chodzi o WEBAPP) , chciałbym aby pozwolono mi korzystać z WEBAPP teraz, a nie po pewnym czasie. Prosiłbym o niezwłocznie usunięcie wyżej wymienionego problemu.