Forum Discussion

Rydzupl27's avatar
Rydzupl27
Rising Rookie
3 days ago
Solved

Nie ma EA SPORTS 26 w mojej bibliotece

Witam kupiłem klucz na enebie jakieś w tygodnie temu i dziś zauważyłem że gry nie ma w mojej bibliotece jakbym jej nie kupił. Miał ktoś podobny problem i mógłby pomóc?
  • EA_Kuba's avatar
    3 days ago

📌TO NIE JEST ROZWIĄZANIE. INFORMACJA PODANA DLA LEPSZEJ WIDOCZNOŚCI.  

Cześć wszsytkim,  

Dziękujemy za wasze zgłoszenia odnośnie gry EA SPORTS FC 26, która zniknęła z Waszego konta. 

Jeśli gra została kupiona poprzez poprzez zaufanego sprzedawcę - wyczyśćcie pamięć podręczną EA app wedle instrukcji poniżej:

Wyczyść pamięć podręczną, aby rozwiązać problemy ze swoimi grami

W przypadku kupna gry z innego źródła, skontaktujcie się bezpośrednio ze sprzedawcą. 

Kupowanie walut premium EA i gier do pobrania

Kupowanie gier cyfrowych EA u nieautoryzowanych sprzedawców wiąże się z ryzykiem.

• W najlepszym wypadku możesz otrzymać niewłaściwy produkt lub inną wersję językową.
    • W najgorszym zaś dane Twojego konta EA lub dane rozliczeniowe mogą trafić w niepowołane ręce. Może to skutkować nieuprawnionym użyciem danych rozliczeniowych lub utratą dostępu do konta.
    • Nieautoryzowani sprzedawcy mogą sprzedać fałszywy, używany lub skradziony klucz albo kod produktu.
    • Wyłączymy wszystkie nielegalnie uzyskane gry i kody produktów. Oznacza to, że nie będzie można dalej grać w grę ani wykorzystać wirtualnej waluty.
    • Doradcy EA nie będą w stanie pomóc w przypadku gier zakupionych od nieautoryzowanych sprzedawców lub nielegalnie. 

Każdy zakup dokonany u nieautoryzowanego sprzedawcy wiąże się z ryzykiem. Zadbaj o to, by twoje konto i dane osobowe były bezpieczne.