Forum Discussion

PobityEryczek's avatar
PobityEryczek
Rising Newcomer
2 days ago

Nie ma zakupionej przeze mnie gry na koncie

Dzień dobry
Dnia 6.10.2025 zakupiłem grę EA SPORTS FC 26 i dzisiaj chcąc ją włączyć nie mam jej w bibliotece, zakupu dokonałem poprzez kingquina i od razu zrealizowałem kod a grę przypisano mi do konta i grałem w nią parę tygodni. Poniżej przedstawiam faktury zakupu i jeśli będzie trzeba to wyślę a grę mam zainstalowaną na komputerze dowód że aktywowałem kod gry na EA APP próbowałem wszystkiego z Państwa poradnika dotyczącego odzyskania zawartości lecz nic nie zadziałało nawet oczyszczałem pamięć podręczną aplikacji i dalej nic.
Dodatkowo Gdy chcę uruchomić grę EA SPORTS FC26 poprzez ikonkę gry na pulpicie przekierowuje mnie do aplikacji i wyskakuje komunikat "Twój dostęp do gry został ograniczony. Przeczytaj nasz artykuł pomocy, aby dowiedzieć się, dlaczego tak się stało i jak to naprawić".
Proszę o pomoc i pozytywne rozpatrzenie sprawy i przywrócenie gry na konto.
Pozdrawiam

4 Replies

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Rising Scout
    12 hours ago

No niestety w tym roku EA się mocno wypięło na konsumentów. Pewnie uważa, że jak przytuliła te 5mln sprzedaży to już się nie musi starać o tych paru graczy. To jest pierwszy raz, z pierwszą grą, która zablokowała dostęp do gry. Nie ma innego wyjścia jak prosić się o zwrot pieniędzy z Eneby, Kinga itp. Były sytuacje jak ktoś sprzedał kradzione klucze i kupujący stracił kasę, ale nie na taką skalę. Za dużo przypadków tutaj jest.

• marzenia marzeniami raczej nie nazywałbym kingquina nie znajomym sprzedawcą a po 2 i tak zwrócili mi kase 

• Kruuciooo's avatar
    Kruuciooo
    Seasoned Novice
    2 days ago

Marzenia my tu od 3 dni już piszemy właśnie z takim problemem a ci co zajmują się forum ci nie pomogą tylko jeszcze napiszą, że to twoja wina, że kupiłeś grę od niesprawdzonego sprzedawcy